Alternatieve geschiedenis over waarom we melk drinken

Alternatieve geschiedenis over waarom we melk drinken

augustus 24, 2023 0 Door Veerle

Zonde

Zo af en toe verval ik in de zonde van reageren op reacties van plantaardige guerrillastrijd(s)ter. Dat ik mezelf niet kan bedwingen ligt geheel aan mijzelf, dat ik deze onzin zie komt door het algoritme van Gezichtboek dat héél graag wil dat ik reclames zie van plantaardige producten die door moeten gaan voor eten. Dit keer ging het bericht over waarom melk in je koffie verkeerd is. Dat koffie behoorlijk besmet is met (kind)slavernij was blijkbaar prima, dat zijn maar mensen.

Des te meer smullen was het dat er vervolgens iemand melk drinken eveneens veroordeelt en beweert dat we louter melk drinken dankzij marketing.

Zonde van m’n tijd om te reageren, ik weet het, maar hierbij de reacties ter uwer vermaeck…Melk is hersenspoeling - nieuwe geschiedenis

Gehersenspoeld Met Melk?

Toegegeven, ik weet niet veel van geschiedenis, en geschiedenis is nogal een wankel gebeuren. Ik probeer de afgelopen jaren flink bij te spijkeren, maar het is lastig om alles te weten, en op school leer je voornamelijk westerse propaganda of als je geluk hebt halve verhalen zonder enige geopolitieke basis.

Toch weet ik vrij zeker dat allerlei inheemse stammen al eeuwen melk drinken, en dat er zeer afgelegen en geïsoleerde plekken bestaan waar men heel veel rauwe melk dronk. De Masai bijvoorbeeld drinken rauwe melk en verder heel veel vlees. Of er een marketingbureau actief is geweest daar betwijfel ik. Hetzelfde geldt voor het dorpje Lötschental. Ik durf een maandsalaris in te zetten op het ontbreken van enige reclamestunts daar. Idem dito in Nederland, waar we eeuwenlang al heel veel vlees en vis en zuivel aten. Logisch, want sojawater en alle andere zogenaamde ‘alternatieven’ waren niet te krijgen. Evenmin was er bijna niets wat goed verbouwd kon worden lange tijd. Lees het boek De voeding in Nederland van de middeleeuwen tot de twintigste eeuw van Burema en je weet genoeg.

Marketing Bij De Masai

Er wordt gesteld dat het een soort sektegedrag is om melk te drinken, en dat de eerder benoemde volkeren hoogst waarschijnlijk zijn geïndoctrineerd door hetzelfde marketingbureau als de Masai en het dorpje in Zwitserland, EN natuurlijk de Hindoestanen in India. Het moet dus wel dat dit supranationale marketingbureau* al millennia of op z’n minst eeuwen opereert, aangezien mensen al heel lang melk drinken van grazende dieren. Diezelfde boefjes hebben er blijkbaar ook voor gezorgd dat wij al eeuwenlang melk drinken door een reclamecampagne in de jaren 1990.

*Heeft iemand trouwens hun gegevens? Want ik wil heel graag die briljante koppen inschakelen voor persoonlijk gewin!

Heksen En Melk Op Dezelfde Hoop

Het gaat vooral mis als er allerlei irrelevante dingen bij worden gehaald om kracht te zetten bij het geschiedkundige verhaal. De globalistische marketeers die verantwoordelijk zijn voor het drinken van koemelk bij Hindoes, Masai, en Lötschentalers worden beticht van sektegedrag. Vervolgens wordt dit gedrag op één hoop gegooid met stenigen, heksen verbranden, en homoseksuelen genezen. Alsof het eten van dierlijke producten, of in dit geval heel specifiek het drinken van melk, enkel gestoeld is op geloof. Zoiets valt lastig te rijmen met het feit dat wereldwijd mensen al millennia voornamelijk dierlijke producten hebben gegeten, sommige volken zelfs uitsluitend. Mensen die doorgaans geen contact met elkaar hebben gehad om elkaar te ‘hersenspoelen’. Dat je echter juist géén dierlijke producten nodig hebt en daar fantastische resultaten mee kunt behalen heeft nog steeds meer geloof (en marketing!) nodig dan andersom.

Afijn, feit blijft dat we holbewoners en heksenverbranders waren. En als ik dat nog steeds ben omdat ik weiger om soja/amandel/haverwater te drinken, kan ik daar prima mee leven. Volgens de Nederlandse Propaganda Organisatie zijn melkdrinkers ook nog eens extreemrechte gekkies vol gevoelens van witte superioriteit. https://www.npo3.nl/brandpuntplus/extreem-rechtse-melk Melk doet rare dingen met ons…

P.S. Het leukste van dit verhaal (vind ik althans) is dat ik niet eens melk drink!

P.P.S. Ik eet wel yoghurt, kaas, en andere melkproducten, dus ik ben nog steeds lid van de zuivelsekte.


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.