Bedankt Wetenschap Voor De Frankenstein Eieren

Bedankt Wetenschap Voor De Frankenstein Eieren

juni 8, 2023 0 Door Veerle

Zit je goed? Ik wil namelijk niet dat je omvalt van verbazing, want De Wetenschap heeft het hem weer geflikt! Er is namelijk een briljante nieuwe uitvinding, namelijk een harde plastic schaal met daarin eiwit en eigeel gemaakt in een fabriek. Briljant! Wat is het volgende wat ze zullen bedenken?  Uitgeklede mandarijntjes in plastic bakjes in plaats van in een schil?…oh nee, die bestaan al. Natuur ga opzij, hier komt De Wetenschap!

Fake Egg Reizende Strijdster

Voor slechts 5x meer dan de prijs van kippeneieren kun je deze veganistische eieren op basis van soja verpakt in een plastic omhulsel kopen.

 

Als iedereen deze namaakeieren eet, kunnen we voorkomen dat het klimaat verandert en is mammie aarde weer blij! Vergeet niet, we doen het samen! Dus pak je verantwoordelijkheid en sluit je bij ons aan in de omgekeerde wereld. Waar frankenstein “voedsel” uit een fabriek gemaakt met meerdere toxische ingrediënten vanuit verschillende delen van de wereld, verpakt in plastic, beter is voor mens, dier en milieu dan een ei uit de achtertuin of bij de boer om de hoek.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.