Bedrijven die ineens ontzettend veel om Het Klimaat geven

Bedrijven die ineens ontzettend veel om Het Klimaat geven

maart 10, 2023 0 Door Veerle

Deze week is het de zesde editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is. Van 6 t/m 12 maart worden mensen gestimuleerd om zich nog meer uit te hongeren en te vergiftigen met frankensteaks. De eerste vier edities waren de Nationale Week Zonder Vlees, maar in 2022 is besloten dat dit niet genoeg was. Ook de zuivel moest eraan geloven (bijzonder wanneer je ziet dat bijvoorbeeld Boursin een sponsor is). Uiteraard hoort er bij deze opgetuigde campagne een website met waarom dit allemaal nodig is en waarom we allemaal mee moeten doen.

Ik heb de afgelopen week meerdere artikelen geschreven over de week zonder vlees, die ik hier gebundeld heb en we zijn nu bij het laatste artikel aangekomen. Deze zal gaan over de partners van de week zonder vlees. De groene stukken zijn de teksten die ik letterlijk uit het artikel heb genomen. Ook heb ik d.m.v. printscreens een JPG-bestand van het artikel gemaakt, zodat de sponsoren van 2023 in de komende jaren ook nog terug te vinden zijn.

Het Artikel

De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel wordt ieder jaar ondersteund door vele bedrijven uit de food en non-food industrie. Dit zijn allemaal partijen die op hun eigen manier aandacht besteden aan een bewuster en duurzamer eetpatroon in Nederland, en hier concrete oplossingen voor bieden om het de consument makkelijker te maken. We stellen ze graag aan je voor!

Uiteraard steunen veel bedrijven dit initiatief, immers is de verdienmarge op plantaardig ‘eten’ een stuk groter en is een plantaardig dieet voor hen een stuk lucratiever. Dat is één van de redenen (de andere is jou lekker zwak houden) dat je wereldwijd een agressieve campagne ziet om ons van het vlees te krijgen. Of dacht je dat dezelfde investeringsmaatschappijen die miljarden hebben gestoken in olie, gas, en vervuilende industrie en transport ineens om het milieu geven?
Duurzaamheid heeft niets van doen met gezonde voeding, en op de langer termijn is het – om jullie woordje ook maar eens te gebruiken – een stuk duurzamer om vlees te eten dan planten. Planten hongeren je uit, plantaardige olie vergiftigt je terwijl vlees en het bijbehorende vet je juist voedt.  Je draagt dus bij aan je gezondheid door vlees te eten. Het mooie is dat geen handenvol supplementen nodig hebt elke dag, dat scheelt weer een vervuilende industrie!

Als je wilt weten welke bedrijven mee zullen gaan in de plantaardige agenda, zie je dat dit sowieso alle supermarkten zijn (verrassing zeker?). Dus weet dat wanneer je jouw vlees haalt bij de supermarkt omdat dit zo “goedkoop” is, je uiteindelijk betaalt voor de afschaffing van vlees. Supermarkten zullen de eerste zijn die het vlees zullen schrappen uit hun schappen. Koop daarom lokaal (en) bij de boer. Steun de boeren, want zonder hen geen eten!

Week-zonder-vlees-Partners-Bedrijven


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.