Boekrecensie – De Gevaarlijkste Dr op Aarde

Boekrecensie – De Gevaarlijkste Dr op Aarde

januari 20, 2023 0 Door Rick

I Am The Science

De Gevaarlijkste Dr op Aarde - boekrecensie reizende strijdster Bill Gates Fauci Big Pharma farmaceutische industrtie vaccins vaccinaties covid19 corona corruptie KennedyDe Gevaarlijkste Dr. op Aarde van Robert F. Kennedy Jr. kende ik al van de Engelstalige originele versie. Gelukkig kwam er vrij snel een Nederlandse vertaling, die ook nog eens opmerkelijk prettig geprijsd was (in tegenstelling tot veel vertalingen die peperduur zijn). De Nederlandse titel is iets minder recht voor zijn raap. Maar de ondertitel én het fotootje in de injectiespuit laat meteen zien over wie het voornamelijk gaat. De dokter die al decennia de scepter zwaait als medische paus in de Verenigde Staten en “I Am The Science” zei tegen de media, in al zijn bescheidenheid. Het boek gaat dus over Dokter Foutci*.

*Uiteraard spel je zijn naam anders, maar we willen deze website graag online houden, dus sommige woorden moeten gecodeerd worden op het ‘vrije internet’. Er zijn al meer dan genoeg aanvallen en black-outs op de Reizende Strijdster website.

Monsterlijk Monument

Het boek van Kennedy is best een flinke jongen met z’n 662 pagina’s. Gelukkig is het boek dusdanig geschreven dat je er snel doorheen bent. Ik heb het binnen een week uitgelezen. De content is alleen dusdanig heftig dat je het af en toe weglegt. Ook al wist ik al veel over corruptie de psychopathische trekjes van sommige de mensen die aan de macht zijn, is het behoorlijk schokkend hoe ver dit gaat, en hoe lang iemand als Foutci al aan het roer staat, ongeacht zijn vele blunders, gewetenloze praktijken, en pathologische leugens.
Het boek is nergens saai. Op zo ongeveer iedere bladzijde heb je wel een WTF momentje, en de hoop dat dit bij elkaar verzonnen is. Kennedy heeft echter rond de 1800 bronvermeldingen toegevoegd naar studies, (wetenschappelijke) artikelen, boeken, en citeert talloze mensen uit het veld die het verhaal kracht bijzetten. En ook al zou ‘maar’ 20% kloppen – wat ik niet denk – is het boek van Kennedy een monument van monstruositeit.

Zoals gezegd willen we graag deze website online houden, dus ik houd het nogal op de oppervlakte qua content. Ook omdat het onmogelijk is om een boek van dit formaat eventjes in het kort uiteen te zetten.

De Gevaarlijkste Dr op Aarde - boekrecensie reizende strijdster Harvard Bill Gates Fauci Big Pharma farmaceutische industrtie vaccins vaccinaties covid19 corona corruptie Kennedy

De Zorgzwendel

Het boek van Kennedy sprak me aan omdat het een meer omvattend onderwerp behandelde dan alleen De Rona. Dit boek gaat namelijk over het bedenken van allerlei ziektes en zelfs pandemieën, en het aanwakkeren van massale paniek om telkens nieuwe prikken te verkopen tegen gigantische winsten. Bestaande middelen worden constant in diskrediet gebracht, zoals we ook zagen met bestaande middelen toen in 2020 de zogenaamde pleuris uitbrak. De reden is simpel: veel bestaande middelen zijn patentvrij. Dus daar kunnen de farmaceuten, en dus mensen zoals Foutci en zijn maatjes zoals Bellinda Geets niet aan verdienen.
Daarom zie je de trend om constant nieuwe brouwsels te maken en die met woekerwinsten te verkopen. Gekocht met belastinggeld. Vervolgens mag de schade ook door de staat (wederom wij dus) worden opgehoest, want farmaceuten hebben zich vaak juridisch ingedekt. Nu ook weer trouwens. Het maakt dus niet uit of het fout gaat, want zij hebben hun miljoenen of zelfs miljarden weer binnen. Dat alleen al zou je sceptisch moeten maken.

Volkomen Veilig

De Gevaarlijkste Dr op Aarde - boekrecensie reizende strijdster Bill Gates Fauci Big Pharma farmaceutische industrtie vaccins vaccinaties covid19 corona overheidUiteraard was de aanleiding van Kennedy om dit boek te schrijven de gebeurtenissen die zich in de lente van 2020 voltrokken. Verplichtingen zoals huisarrest, continue angstporno, draconische maatregelen, het MKB dat systematisch werd vernietigd, en de internationale hypnose om iedereen te laten participeren in een nieuw experiment op de mensheid.
In dit boek lees je hoe Kennedy veel prikken behandeld waar wij als kind mee zijn geïnjecteerd. En als je denkt dat wij er veel hebben gehad, valt dat nog mee wanneer je het vergelijkt met kinderen in de VS, of mensen die daar in het leger dienen. Het verhaal dat we al decennia unaniem horen, als een mantra, is dat alles goed getest en volkomen veilig is. Iedere claim dat er van alles en nog wat mis gaat na het toedienen van X prik, wordt weggewuifd of weggehoond als onzin.

Fauxcebo

Kennedy tekent echter een chronische explosie van ziektes en aandoeningen na iedere testfase en/of uitrol van een nieuwe prikronde. Veel prikken zijn amper getest, en als ze zijn getest op mensen is dit voornamelijk in Afrika of India. Deze studies zijn krakkemikkig uitgevoerd, veelal zonder controlegroep die placebo’s krijgen. Vaak lees je dat er in plaats van een placebo gebruik wordt gemaakt van wat Kennedy “fauxcebo” noemt, een middel waar van bekend is dat het zwaar toxisch is, waardoor de uitkomsten van het nieuwe goudmijntje er beter uitkomen. Daarna wordt het weliswaar getest op kinderen in de Verenigde Staten, maar op eenzelfde halfslachtige manier. Tijdens talloze van deze proeven zijn vele honderden kinderen en volwassenen acuut gestorven, en duizenden blind, verlamd, autistisch geworden, of anderzijds beschadigd. Veelal proefpersonen die niet eens ziek waren voordat ze werden blootgesteld aan deze experimenten.

Medische Misantropie

Zodra het nieuwe middel wordt uitgetest in de VS wordt dit gedaan op pleegkinderen, waarvan een overgroot deel donker en latino is. Ik trek niet graag de racismekaart, maar De Gevaarlijkste Dr op Aarde - boekrecensie reizende strijdster Bill Gates Fauci Big Pharma farmaceutische industrtie vaccins vaccinaties covid19 Bill Gatestijdens het lezen van Kennedy’s boek kun je deze factor niet ontkennen. Zeker wanneer je lees dat bij een bepaalde proef 64% Afro-Amerikaans is, en 30% Latino…
Niet alleen de testen van de prikken zijn dubieus en doordrenkt van systematisch racisme. De middelen zelf zijn eveneens twijfelachtig, zeker als je lees dat het vaak uitdraait op sterilisatie van meisjes in Afrika en India. Met medewerking van desbetreffende regeringen die hun volk welwillend ‘uitlenen’ aan de farmaceutische industrie. De proefkonijnen zelf worden vervolgens slecht voorgelicht, ronduit voorgelogen, en kunnen zelf vaak niet lezen (of begrijpen geen Engels). Het is daarom lastig om niet te erkennen dat er niet alleen een gigantische hebzucht schuil gaat, maar ook een andere sinistere agenda die riekt naar de uitroeiing van bepaalde “useless eaters”.

Preventieve Gezondheidszorg

Sommige prikken en ziektes kende ik niet eens, en andere ken ik wel maar heb ik nooit bewust meegemaakt vanwege mijn leeftijd. De opkomst van AIDS bijvoorbeeld, die uitgebreid wordt behandeld in dit boek. Hoeveel er bij elkaar verzonnen is om maar zoveel mogelijk nieuwe, experimentele, giftige middelen te kunnen inzetten om zoveel mogelijk winst te behalen.
Dit gegeven loopt als rode draad door dit boek; een totalitaire greep op de gezondheidszorg. Of beter gezegd: de chemische medicijnreligie. Want preventieve gezondheidszorg, zoals een betere leefomgeving, minder stress, gezonde voeding, beweging, zonlicht, bescherming tegen straling, meer aarden, en andere manieren om je lichaam sterk te maken zijn irrelevant, want niet winstgevend.
(Overigens ben ik uiteraard niet voor een dieet dat door de staat wordt gepropageerd, want de voedingsrichtlijnen zijn net zo gecorrumpeerd als de wereld van medicijnen.)

Censuur

Je leest daarnaast hoe complete volksstammen aan dokters en wetenschappers monddood zijn gemaakt die het waagde om Foutci & Co tegen te spreken – wat nog steeds gebeurd. Het maakt vaak niet eens uit of diegenen hoog in aanzien stonden. Zelfs Nobelprijswinnaars die nota bene een prijs voor precies DAT onderwerp hadden gekregen ooit ontkomen er niet aan. Alles dat tegen de doctrine van Foutci in gaat wordt rigoureus de kop in gedrukt. Hij wordt dan ook een maffiabaas genoemd, die iedere bedreiging voor het farmaceutische kartel elimineert.
Naast die Caligula-houding van ”laat ze maar haten, als ze me maar vrezen” is het handig als je de media in je macht hebt. Vandaar dat Bellinda Geets veelvuldig in het boek van Kennedy voorkomt. Het eenkennige geluid is te danken aan het met grote sommen afkopen van de media, samen met de journalisten (die vaak zelfs van een afgekochte opleiding komen). Op sociale media zie je diezelfde methodiek van mensen verwijderen, trollen, shadowbannen, of time-outs van dagen of weken geven. Deze censuur is samen met de ‘debunking’ of (afgekochte) ‘fact-checking’ van kritische stukken een monster op zichzelf geworden inmiddels.

Sinistere Simulaties

De diverse hoofdstukken over allerlei simulaties die zijn georganiseerd zijn ook zeker verhelderend. Dat zijn dus testdaagjes om met elkaar gezellig te kijken hoe zo’n De Gevaarlijkste Dr op Aarde - boekrecensie reizende strijdster Bill Gates Fauci Big Pharma farmaceutische industrtie vaccins vaccinaties covid19 At Least We're Not Chinap(l)andemie eruit moet gaan zien. Steevast bedachten ze een uitbraak die nog moest gaan komen, hoewel vaak binnen een paar jaar of zelfs een paar maanden. De laatste die Kennedy noemt is namelijk van oktober 2019: Event 201. Deze en andere simulaties draaiden vaak om een soortgelijk gevalletje als wat in 2020 de wereld teisterde.
Opmerkelijk was vooral de trend die in iedere simulatie te zien was: verstrekkende maatregelen die onze vrijheden beperken zoals huisarresten en sluiting van winkels, mondmaskers, gebrek aan preventieve gezondheidszorg en inzet van bestaande middelen, en gedwongen prikjes. Alles draaide op het voorwendsel van gigantische winsten voor monopolistische farmaceuten orkestreren, en een bepaalde laag van de samenleving kapotmaken die een eigen bedrijf hebben/hadden. Bedenk namelijk dat miljoenen mensen hun baan en onderneming kwijtraakten in 2020 t/m 2022, en veel miljardairs tig miljarden rijker werden door de maatregelen.

Mengele 2.0

Wat ik al zei: het is onmogelijk om over alles uit te wijden. Ik had echt twee kantjes aan aantekeningen gemaakt, dus dat zou een veel te lang verhaal worden.
Het boek van Kennedy is eigenlijk een verslag van systematische zelfverrijking en verrijking van farmaceutenvriendjes, ongekende corruptie, uitbuiting en misbruik van mensen, grootschalige genocidale praktijken, en het elimineren van ieder tegengeluid door een allesomvattend en agressief censuurbeleid. De vergelijking met Mengele zie ik voorbij komen, maar dat is eigenlijk te overdreven. Voor Mengele dan. Tijdens de AIDS crisis heeft Foutci duizenden homoseksuele mannen, duizenden mensen in Afrika en India, en duizenden armen en ‘vervangbaren’ de dood ingejaagd, en miljoenen mensen ongeneselijk beschadigd…. en dit is nog steeds bezig.

Waarschuwend Slotwoord

De Gevaarlijkste Dr op Aarde - boekrecensie reizende strijdster Bill Gates Fauci Big Pharma farmaceutische industrtie vaccins vaccinaties covid19 Fauci man body science is a religionJa, dit boek is reuze interessant. Toch wil ik je wel waarschuwen dat dit niet voor iedereen even geschikt is. Veerle las namelijk Het Schaakbord Van De Duivel terwijl ik dit boek las en vond het eigenlijk te heftig – wat ik begrijp. Ik heb dan ook afgeraden om het boek van Kennedy te lezen, aangezien mijn maag ook dikwijls omdraaide. Uiteindelijk kan ik het prima loslaten en verder lezen en leven. Dus als je dit eveneens prima kan compartimentaliseren zou ik je zeker aanraden om De Gevaarlijkste Dr. op Aarde te lezen. Kennedy (of de vertaler!) schrijft namelijk zeer helder en begrijpelijk. Een boek voor iedereen die al sceptisch is over de prikcultuur, maar ook zeker voor mensen die denken dat al die medicijnen uitmuntend getest zijn op veiligheid.


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.