Chocolade Brownie IJs Voedzaam en Gezond

Chocolade Brownie IJs Voedzaam en Gezond

juli 27, 2023 0 Door Veerle

Vind je lezen ook zo vermoeiend? Geen zorgen! Het RIVM en het OnderVoedingscentrum hebben de oplossing voor je! Tatatada!!! Met trots presenteren we je het Nutri-score label, HET label voor mensen die zelfs te moe zijn om naar de ingrediëntenlijst te kijken en blind willen vertrouwen op zelfbenoemde autoriteiten. Ben je toch wel nieuwsgierig aangelegd, dan kun je in mijn blog lezen hoe de Nutri-score tot stand is gekomen en hoe ze hebben moeten sjoemelen met het algoritme om rood vlees van een A label naar een D label te krijgen.

Hierbij licht ik er eentje uit in deze Domderdag. Dit is één artikel uit een reeks, dus ik heb ze hier voor je gebundeld.

 

Chocolade Brownie Ijs Voedzaam en Gezond Nutriscore Reizende Strijdster

Chocolade ijs Voedzaam & Gezond

Altijd gedacht dat chocolade ijs niet echt een goede keuze was om te eten als avondeten? Think again! Volgens de Nutri-score is Double Chocolate Brownie ijs namelijk A waardig. Vergeet die Picanha in de pan met een D label, gooi dat maar in de container,  samen met de pecorino dat een E label heeft. We eten vanaf vandaag elke avond Double Choclate Brownie ijs!!!

Een gezond product

Wat zit er allemaal in het ijs wat dit A label waardig maakt? We weten natuurlijk allemaal dat je te maken hebt met een gezond product als er 20+ ingrediënten in zitten waarvan je het merendeel niet zou kunnen spellen bij Lingo. Ook suiker en andere chemische zoetstoffen zoals erytritol, maltitol, stevioglysosiden, oligofruktose en maltodextrine zijn onontbeerlijk in je dieet….

We hoeven alleen maar naar de Nutri-Score label te kijken om te weten dat we in de omgekeerde wereld leven.

 

Wat vind jij van de Nutri-Score label? Laat het hieronder achter.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.