Reizende Strijdster Coaching

Reizende Strijdster Coaching

Mijn Coachingspraktijk

Sinds april 2019 ben ik begonnen met (online) coachen van mensen die gezonder willen gaan eten. Van waaruit je bij mij instapt, maakt niet uit, het gaat erom dat je klaar bent om aan de slag te gaan. Je kunt bij me terecht om onder andere op een verantwoorde manier af te vallen, van een suikerverslaving af te komen, om beter in je vel te zitten, of om vragen te stellen over voeding. De visie vanuit mijn praktijk is dat dierlijke producten onontbeerlijk zijn in je voeding. Dit sluit ook aan op mijn opleiding die ik bij MeatRX heb gevolgd. Daar ben ik gecertificeerd in zowel dieet als vasten. Het is dus belangrijk om te weten dat er overtuigend bewijs is dat wij als mens dierlijke voeding nodig hebben in ons dieet. Dit is dus iets wat in de coaching sessie(s) zeker naar voren zal komen. Ik ben naast eerdergenoemde studies intensief onderzoek gedaan naar voeding. Daardoor ben ik overtuigd dat we zonder vlees in ons dieet Reizende Strijdster Coachinggeen gezond en krachtig lichaam en dito geest kunnen hebben.
Na zelf bijna 10 jaar vegetarisch te zijn geweest, heb ik de negatieve gevolgen van het schrappen van vlees aan den lijve ondervonden. Over mijn persoonlijke reis kun je lezen in mijn blogs.

Wat kun je verwachten

Wanneer je me inboekt zal ik je een vragenlijst opsturen, zodat ik van tevoren een beeld kan krijgen waar we mee aan de slag zullen gaan. Aan de hand daarvan stippel ik een traject uit. Zowel de duur van het traject als de frequentie van de bezoekmomenten hangt af van wat je nodig hebt. Het zal dus echt een persoonlijke aanpak zijn om je adequaat te kunnen helpen. Uiteraard gaat dit allemaal in goed overleg.

Disclaimer

Belangrijk om te vermelden is dat ik geen diëtiste ben. Op de coaching opleiding van Revero heb ik veel kennis opgedaan over voeding en vasten. Daarnaast heb ik middels zelfstudie een nog bredere kennis vergaard. Dat behelsde honderden uren aan boeken, artikelen, lezingen etc. die ik in me heb opgenomen. Al deze informatie vormde uiteindelijk de basis voor mijn eigen dieet en de manier waarop ik andere mensen begeleid op hun eigen reis. Door alles wat ik gelezen en gezien heb, ben ik ervan overtuigd dat deze visie klopt, maar ik mag geen claims hierover doen. Het is aan jezelf om de verantwoordelijkheid op je te nemen en ook zelf op onderzoek uit te gaan. Ik kan je erin begeleiden, maar ik ben alleen maar je coach. Uiteindelijk zul je het toch echt zelf moeten doen.

Ik kijk uit om je te helpen om een gezonde toekomst tegemoet te gaan!

 

 

 


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor

Spread the love