De Elite: Een Geheim Clubje Zoals Je Als Kind Had

De Elite: Een Geheim Clubje Zoals Je Als Kind Had

oktober 29, 2021 0 Door Rick

Veerle en ik hebben het nogal eens over de elite, ‘overlords’, top van de piramide, of hoe je ze ook wilt noemen. Niet alleen op een serieuze manier vanwege hun rol in deze wereld en de geopolitieke sfeer, maar ook met enig medelijden. Ze zouden eigenlijk psychisch geholpen moeten worden. Hierbij een opiniestuk met enige (poging tot) humor. Het leven hier is immers al grimmig genoeg…

Geheim Clubje

Reizende Strijdster De Elite bannerWeet je nog dat je als kind een geheim clubje had met wat andere kinderen? Inclusief geheimtaal, briefjes met gekke tekens, soms bepaalde kleding, en natuurlijk maar een select aantal mensen die lid mochten zijn. Hartstikke leuk, en goed voor je creativiteit. Sommige mensen behouden die creativiteit en manier van denken om later beeldende kunst te maken, muziek te creëren, of fantasievolle boeken te schrijven. Uiteraard zonder behoud van zo’n clubje. Er zijn echter wel degelijk volwassenen die dit stadium nooit ontgroeien. Zij lopen tot aan hun dood in gekke gewaden rond, en delen allerlei geheimtaal en symbolen met elkaar. Daarbij geldt natuurlijk eenzelfde exclusiviteit als in de geheime kinderclubjes, Ze missen helaas de creativiteit die kinderen veelal wel bezitten. Die mensen noemen ze wel eens De Elite.

 

Vrijmetselaars

Waarschijnlijk is de beroemdste of beruchtste club wel de vrijmetselaars, zo beroemd dat we eigenlijk niet meer kunnen spreken van een geheim clubje. Met hun scala aan symboliek en rituelen zijn het echter wel degene met veel macht en invloed. Al eeuwen zelfs. Minder bekende clubjes zijn degene die bijeenkomen in Bohemian Grove, en een wellicht iets bekendere is het Bilderbergclubje, met daaruit voortvloeiend de Trilaterale Commissie van clubjesfetisjist David Rockefeller. In sommige clubjes mag je alleen toetreden als je uit bepaalde families komt of onmenselijk veel geld hebt, anderen zijn wat ordinairder.

Oud & Nieuw

Sommige geheime clubjes zijn zogezegd heel oud, andere nieuwer. Zo ook bij de families zelf. Je hebt families die nog stammen uit het Romeinse rijk, je hebt de gezellige Rothschilds, en wat recenter ‘new kids on the block’ zoals Bill Gates. Het lijkt erop dat die nieuwe kinderen wat uit de toon vallen. Deze worden misschien niet in de clubjes van de echte populaire kinders toegelaten. Uiteindelijk is het altijd handig om iemand achter de hand te hebben die je als zondebok onder de bus kan gooien als het te heet onder je voeren wordt. Je hebt nu eenmaal altijd de oppperpestkoppen die de nerds met hun kop in de wc dunken.

Creativiteit (Of Eigenlijk Gebrek Aan)

Zoals gezegd gaat de parallel met kinderclubjes mank als je kijkt naar creativiteit. Symbolen die in omloop zijn bestonden vaak al en worden enkel herbruikt, met soms een ander visueel jasje. De swastika, de uil, het alziende oog, de piramide. Kom mensen, verzin iets nieuws. Hetzelfde geldt voor hun (geo)politieke spelletjes. Word je nou nooit moe met telkens dezelfde invalshoek? Zou het niet eens gek zijn om je fortuin met je medemensen te delen? Wie weet levert het je nog wat op in de vorm van ‘social credits’. En dan niet die enge systeempunten zoals in China, maar echte dankbetuigingen voor je barmhartigheid. Zomaar een ideetje! Dan heb ik het hierbij niet over filantropie, wat er nu is om belasting te ontduiken en een dekmantel is voor sinistere initiatieven.

Dieet

Als kind schuif je alles naar binnen. Bij de meeste kinderen is het smaakpallet al meteen verneukt, dus hoe zoeter hoe beter. Ons dieet is daardoor langzaam maar zeker compleet verziekt. Gek genoeg wordt dieet ook door deze Elite als een wapen ingezet tegen ons. Maar wat blijkt: ze zijn zelf in die val getrapt, en laten zien dat ze zichzelf ook “niets onthouden”, zoals mensen zeggen als ze horen wat Veerle en ik niet meer eten. De één oogt nog ongezonder dan de ander. Kun je elke dag de beste steaks eten, kies je alsnog voor dezelfde troep als die je ons gedwongen wilt voeren.

Reizende Strijdster Technocratische Nerds - Bill 'Dad Bod' GatesTechnocratische Nerds

Dit haakt mooi aan op het stukje over dieet, aangezien veel Elitefiguren alle oplossingen in technologie zoeken. Ik geloof ook echt dat ze hier zelf heilig in geloven. Uiteraard is het echter compleet debiel om te denken dat je alles kan oplossen met techniek. Of laten we het wat eufemistischer houden en ‘kinderlijk naïef’ noemen. Ongetwijfeld hebben leden van De Elite toegang tot veel meer middelen dan wij, maar dat je met een (ontspoorde) ‘dad bod’ kampt is zo onnodig. Dat je investeert in die veganistische troep betekent niet dat je het zelf ook moet eten. Je hebt genoeg geld om elke dag prachtig grasgevoerd vlees te eten. Zo zie je maar dat ze blijkbaar zelf in hun leugens zijn gaan geloven.

Psychopathische Pedagogie

Wat ik eerder zei meen ik ook echt: mensen uit de elite hebben dringend psychische hulp nodig. En misschien nog belangrijker: heel veel liefde. Er zijn diverse psychiaters en andere schrijvers die boeken hebben uitgebracht over hoe je mensen dusdanig kunt traumatiseren dat je ze kan omvormen of herprogrammeren. Denk aan ‘mind control’ projecten zoals MK Ultra waar mensen dusdanig worden getraumatiseerd en gedrogeerd dat hun geest gemodelleerd kan worden naar wens.

Mensen die bijvoorbeeld op commando of ‘trigger’ onder hypnose iemand vermoorden. Het lijkt vergezocht, maar er wordt ook geschreven over hoe kinderen van de elite van kinds af aan dusdanig doelbewust getraumatiseerd worden dat ze eindigen als psychopaten. Let wel, hoog functionerende psychopaten, anders heb je er niet zoveel aan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van surrealistische decors en gekke kostuums. Zodat op latere leeftijd niemand zal geloven dat hun trauma’s echt gebeurd zijn, maar enkel een droom – of nachtmerrie in dit geval.

All In The Family

Reizende-Strijdster-Psychopathische-Pedagogie-Ariana-Rockefeller

Ariana Rockefeller

Het vorige stukje komt misschien vergezocht en ongeloofwaardig over. Echter wanneer je kijkt naar het grote deel met psychopathische trekjes aan de top, en dus blijkbaar de noodzaak om psychopathisch te zijn aan de top, is het niet onlogisch als deze theorie over een traumatische opvoeding toch wel degelijk klopt. Om de familienaam hoog te houden, de macht en rijkdommen te behouden, en natuurlijk om het uitgestippelde plan te kunnen voltooien, heb je bepaalde mensen nodig. Empathie, sociale plichtsbesef en barmhartigheid passen hier niet in. Om aan de top te blijven moet je machiavellistisch handelen, oftewel als een gevoelloze psychopaat die over lijken gaat.

Medelijden

Ik ga niet liegen, ik zou al blij zijn met een duizendste van de bankrekening van de echte ‘top dog’ uit de elite. Maar ruilen? Nee. Je ziet dat het eigenlijk diep ongelukkige, in en in trieste, volkomen gecorrumpeerde figuren zijn. Het schoolvoorbeeld van hoe financiële rijkdom je niet automatisch gelukkig maakt. Een beetje zoals geboren worden in een koningshuis; ook al wordt je rijkelijk beloond ,je hebt geen kans op een normaal leven.

Je bent een mens, maar hebt geen verbinding met andere mensen. Zeker als het klopt dat de elite hun kinderen ‘groomen’, is het alleen maar heel zielig dat ze gedwongen worden om hun demonische rol te vervullen. Het kind dat geen vriendjes kan maken, voor z’n lol dieren doodt, en nooit een succesvol en volwaardig leven leidt. Maar dan in het groot, waarbij de gedode dieren mensen zijn in de vorm van soldaten, slachtoffers van medische experimenten, en consumenten van toxische troep vermomd als voedsel.

Adopteer Een Elite Kind

Terugkerend naar het begin: deze mensen hebben simpelweg hulp nodig. Daarom zou het mooi zijn als lieftallige ouders een kind van de elite zouden kunnen adopteren, en dusdanig zouden overladen met ouderlijke liefde. Totdat het een volwaardig, puur, compleet, en mooi mens wordt. Als kind mogen ze in een kinderlijk onschuldig clubje zitten, dat natuurlijk wel. Wanneer ze volwassen zijn, dan zouden ze de handvaten moeten hebben om dit veiligheidsdekentje los te laten en een volwaardig leven te gaan lijden.
 


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.