De Rel Rondom Insecten Eten

De Rel Rondom Insecten Eten

februari 16, 2023 0 Door Rick

De Rel Rondom Insecten Eten ChitineHet kan je vast niet ontgaan zijn dat mensen flink aan het rellen zijn op sociale media over het toelaten van insecten als menselijke voeding. Helaas met info die nooit is bewezen, of die überhaupt niet te verifiëren is (dat je er kanker van krijgt bijvoorbeeld).
Overigens kun je al jaren insecten kopen om te eten, dus op zich is het niets nieuws. Wat nu wel zichtbaar is, is dat insecten in steeds meer producten worden gestopt. Soms onder schimmige namen zodat je dit niet meteen ziet. Alles natuurlijk onder de paraplu van klimaatredding. Waarom het verstandig is om insecten links te laten liggen kun je hier lezen.

Maar daar gaat deze Domderdag niet over…

Toxische ingrediënten

Het punt is dat dus veel mensen (terecht!) aan het stuiteren zijn omdat het eten van insecten door je strot wordt geduwd ineens. Prima. Wat alleen opvalt, is dat mensen nu producten gaan delen waarvan de hoofdingrediënten al toxisch waren. In sommige gevallen wil ik zelfs beweren dat die ingrediënten slechter zijn dan de paar Domderdag - Insecten Eten crackers bloem zonnebloemolie zadenolie tosisch krekel Reizende Strijdsterprocent insecten. Ingrediënten zoals granen en zadenolie.
Gek genoeg willen mensen dat echter niet horen/lezen. Al eerder noemde ik voeding een blinde vlek in de sceptische hoek. Het lijkt er op dat dit nagenoeg eender is gebleven.

Het is nogmaals goed dat mensen zien hoe insecten eten wordt gepropageerd. Nu zou het mooi zijn om door te pakken en ‘even’ in de geschiedenis van de voedingsrichtlijnen te duiken. Je zult zien dat we over praktisch alles zijn voorgelogen. Zeker sinds 1945 – bij de vorige Great Reset is de oorlog tegen onze voeding flink opgevoerd.
Dat mensen geen insecten willen eten lijkt nu voornamelijk voort te komen uit een soort onbewuste, primitieve afkeer, en een recalcitrante weigering die niet echt een duidelijk onderbouwde fundering heeft. Misschien niet per se dom, maar ook niet goedgeïnformeerd.

Struin eens op deze site rond om erachter te komen dat we al decennia worden gehersenspoeld en we steeds zieker zijn geworden (of gemaakt) door de steeds ridiculere voedingsrichtlijnen. Insecten zijn dan niet eens je grootste probleem…

Veel (v)leesplezier!

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.