Dieet Tijdens een Parasieten kuur

mei 15, 2023 0 Door Veerle

Waarschuwing: dit blog bevat expliciet beschreven content over ontlasting tijdens een parasieten kuur.

Zoals je hebt kunnen lezen hebben Rick en ik beide een aantal parasieten kuren gedaan. Het eerste protocol hebben we ook uitvoerig beschreven, andere protocollen, zoals MMS, Turpentine en Diatomaceous Earth zullen in de toekomst nog volgen in andere blogs. Voor nu wil ik me richten op welke voeding je tot je zou moeten nemen wanneer je een parasieten protocol volgt. Wat is de beste voeding en waarom?

Reizende-Strijdster-Enge-ParasietenFacebook & Parasieten

In maart 2022 ben ik me voor het eerst gaan verdiepen in parasieten en welke schadelijke effecten deze konden hebben wanneer je niet jaarlijks (van jongs af aan) de populatie in bedwang houdt. Er is vrij weinig bekend over parasieten, tenminste aan de oppervlakte, wanneer je zoekt op de zoekmachines.

Dan zie je dat het vooral weggezet wordt als een derdewereld probleem waar wij in het schone Westen geen last van hebben. Je moet dus echt gaan graven wanneer je in dit onderwerp wil duiken. Dan is het handig om wat mensen te raadplegen die al een tijdje op onderzoek uit zijn. Dus besloot ik lid te worden van verschillende groepen op Facebook met mensen die ervaringen delen over hun parasietenkuur.

Regelmatige Stoelgang

Wat me opviel in deze groepen was de obsessie met hun ontlasting, overal zag je foto’s hiervan. Dit begreep ik wel, aangezien je wel wilt weten of de parasietenkuur enig effect heeft. Dus besloot ik ook deze methode maar te gaan hanteren. Helaas heb ik nog steeds een zeer onregelmatige stoelgang. Van kinds af aan word ik al geplaagd door obstipatie, dus waren klysma’s iets waar ik op aangewezen was…

Parasietenkuur en Klysma’s

Parasieten kuren en klysma’s gaan sowieso hand in hand. Wanneer je een parasietenkuur doet wil je namelijk dat de dode parasieten zo snel mogelijk uit je lichaam gaan. Dit kun je bereiken door een klysma toe te passen. Er zijn verschillende klysma’s die ik heb geprobeerd, nadat ik me eroverheen had gezet om er überhaupt eentje uit te voeren. Wat mentaal een aardig struikblok was.

Vieze Praat

Dus daar ging ik dan onderzoeken wat er in de pot van de wc terechtkwam en kijken naar foto’s op de parasiet Facebook groepen van vermoedelijke parasieten die mensen uit de toiletpot hadden gevist. Ik kwam er steeds meer achter dat veel dingen die mensen als parasieten bestempelden onverteerd “eten” was. En zelf merkte ik dit ook. Zo zag ik bijvoorbeeld kokossnippers aan voor parasieteneitjes en uien voor levervlokken.

Ook zag ik dat asperges als langer draden in de ontlasting zaten en dit verward kon worden door wormen. Dit zag ik ook op Facebook gebeuren. De conclusie die ik hier wel uit kon trekken was dat het uitmaakte wat voor dieet je at tijdens je parasietenkuur. Anders dacht je dat je allerlei parasieten aan het lozen was, terwijl het de zogenaamde “superfoods” zoals zaden en noten en onverteerde groentes waren die je gegeten had. Je had het zo kunnen ophangen voor de vogeltjes, om het maar even gekscherend te omschrijven.

Vlees en Vertering

Dit fenomeen zag ik niet wanneer ik me strikt aan het carnivoordieet hield. Dan kon je goed zien wat je lichaam daadwerkelijk afvoert aan parasieten. Hiermee valt wat mij betreft ook het hele fabeltje dat vlees rot in je darmen in duigen. Het enige wat rot in je darmen zijn onverteerde plantresten, deze heb ik namelijk wel degelijk eruit zien komen. Dus het eten van vlees is in mijn ogen het beste om te doen wanneer je een parasietenkuur volgt en wilt zien welke parasieten eruit komen.

Reizende Strijdster Veerle Ritstier 86 kiloSuiker en Parasieten

Het carnivoordieet is ook het dieet waardoor je de parasieten het minst voedt. Ze eten wel vlees, en kunnen in nood zelfs elkaar en hun eigen ontlasting eten, maar ze zijn vooral verzot op suiker. Dus wanneer je het carnivoordieet volgt, onthoud je de parasieten van hun geprefereerde voeding. Het is dan ook aannemelijk dat je, wanneer je bijvoorbeeld het turpentine protocol volgt, ze met de suiker (die je tegelijkertijd met de turpentine eet) veel meer parasieten trekt dan wanneer ze op andere momenten ook suiker te eten krijgen. Dat is in ieder geval mijn hypothese.

Conclusie

Dus wil je weten of je parasieten loost op een parasietenkuur die je volgt? Kies dan voor een dieet waarbij je niet allerlei onverteerde groente aanziet voor parasieten. Eet voedsel dat niet onverteerd weer je darmkanaal uitkomt.

Ook is het belangrijk om te vermelden dat wanneer je een parasietenkuur volgt, het gehele huishouden mee moet doen, dus ook de kinderen en alle (huis)dieren.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.


 

Spread the love