Een Ander Mens Door Een Ander Dieet

Een Ander Mens Door Een Ander Dieet

september 10, 2021 0 Door Rick

Wellicht een wat over gedramatiseerde titel, al voelt het soms wel zo aan. In een eerdere blog over de overgang naar het carnivoor dieet noemde ik al wat veranderingen. Ik ben nu meer dan een jaar verder en heb gaandeweg veel kunnen reflecteren en redeneren. Dit blog wordt echter niet zozeer persoonlijk maar ook over mogelijke verbanden tussen voeding en gedrag(modificatie). Meteen een waarschuwing: dit is een behoorlijk speculatief stuk. Deels vanuit bepaalde onderzoeken, maar ook deels uit persoonlijke ervaring en anekdotes van andere mensen die rigoureus van dieet zijn veranderd.

Lage Cholesterol En Gewelddadig Gedrag

We worden nu al decennia misleid over cholesterol. Niet alleen dat er slechte en goede is, maar ook ‘hoe lager hoe beter’. Totale waanzin als je weet hoe de mechaniek rondom cholesterol werkt, en wat voor belangrijke rol het in je lichaam heeft. Daarbij zijn er diverse studies die een sterke correlatie hebben aangetoond tussen lage cholesterol en gewelddadig gedrag, depressie, en/of ‘risky behaviour’. Uiteraard zijn er altijd meer factoren die meespelen, vandaar dat correlatie studies met een korrel zout moeten worden genomen, maar toch een gegeven om rekening mee te houden. Cholesterol te laag is wellicht toch geen goed idee.

Radicaal: Van Suïcidaal Naar Magistraal

Misschien wat theatraal, maar wel grotendeels de strekking van het verhaal. Ik ging letterlijk van “van mij hoeft het niet meer” naar “het leven is mooi en ik heb er weer zin in”. Ondanks het uitrollen van het totalitaire circus in 2020 en het inperken van allerlei ‘vrijheden’ (louter permissies blijkbaar voorheen). Ik las bij heel veel andere mensen ook dat hun psychische klachten vrij snel verdwenen na het schakelen naar het carnivoor dieet. Zeker bij veganisten las en hoorde je dat ze gigantische verschillen voelden. Met studies zoals eerder genoemd, en studies over nadelige gevolgen door allerlei tekorten, zoals bijvoorbeeld B12 , is dat geen ondenkbaar gevolg. Als je hersenen niet de voeding krijgen die ze nodig hebben, gaan ze zich blijkbaar tegen je keren.

Met Beide Benen Op de Grond

Zowel Veerle als ik hebben geschreven over hoe de mist in je hoofd wegtrekt, maar ook hoe je wat meer ‘hier’ bent. Terug op aarde. Niet meer half in de ether en in dagdromenland. Veerle heeft de New Age spiritualiteit de deur uit gedaan, en ik ben veel minder afgedwaald in gedachten. Beide hebben we dan ook zelfs in deze bizarre tijden geen last van eindeloos malen en doemdenken. Je ziet bizar genoeg andersom dat veel veganisten juist steeds ‘spiritueler’ worden, oftewel de New Age hoek induiken om daar hun geluk te zoeken. Ook mensen die hier aanvankelijk niets van moesten hebben, en het soms zelfs belachelijk maakten. Toeval?

Reizende Strijdster Schijf van VijfNew Age NWO

De ‘veroostersing’ van het westen is hierbij een belangrijke factor. Er is sinds de jaren 70 flink ingezet om ons kennis te laten maken met yoga, mediteren, en allerlei Oosterse tradities en zienswijzen. Nu is dat dusdanig genormaliseerd dat zelfs de doorsnee burger bekend is met veel New Age zaken. Mediteren lijkt dan ook de enige uitweg uit de sleur van 24/7 opgesloten zitten thuis. Zeker als je al geestelijk ‘afwazig’ bent door een (nagenoeg) plantaardig dieet, wat er al jaren wordt aangeraden. Voor mij een logische samenkomst van zaken: overnemen van de New Age gebruiken zoals ‘gelukkig met jezelf zijn’ en jezelf ‘weg’ mediteren, een plantaardig dieet dat een sterkere drang veroorzaakt naar die in jezelf gekeerde levensstijl, en nu het ‘Nieuwe Normaal’ oftewel Lockdown For Life. Ja ik zei al dat dit speculatief zou worden!

Homo Herbivorus

Het is zoals gezegd duidelijk dat onze hersenen optimaler functioneren op dierlijke producten, zeker (vet) rood vlees is hierbij een pre. Daarbij is het een feit dat planten niet gegeten willen worden, en zich dus kranig verweren tegen ons bij gebrek aan een vluchtmogelijkheid. Dat we er niet meteen aan doodgaan wil niet zeggen dat alle planten gezond zijn. Ik ben daarom van mening dat we planten om diverse redenen krijgen opgedrongen in plaats van vlees. Hieronder twee theorieën, waarvan de tweede al in vol bedrijf is, en de eerste veel speculatiever en ik daar helaas geen bewijs voor heb. Maar daar had ik al ruimschoots voor gewaarschuwd.

Theorie 1:
Planten Hebben Ons Liever Dood Dan Dat We Ze Eten 

“Ja zeg nou moet je uitscheien” hoor ik je denken. Toch is er al steeds meer bekend over allerhande toxines en pesticides in planten. Bedenk dat 99% van de pesticides door de plant zelf worden gemaakt. Het genocidale gif dat er tussendoor overheen wordt gespoten door mensen is enkel een schadelijke bonus. Er is zelfs een plant gevonden die een neurotoxine uitscheidt die ons depressief en/of suïcidaal maken. Dit is een extreem voorbeeld, maar ik speculeer er lustig op los dat we wellicht bij dagelijks gebruik van bepaalde planten stiekem wat van onze mentale stabiliteit verliezen. Wie zegt dat het alleen het schrappen of veel teveel reduceren van je inname van (goed) vlees is waardoor ons brein minder optimaal werkt? Misschien is het een dubbel snijdend zwaard en zorgen planten zelf ook voor mentale degeneratie in de vorm van angststoornissen en depressies.

Theorie 2:
De Ban Op Vlees Heeft Een Sinistere Reden

Reizende Strijdster Tegel Bertrand Russel synthetic meatUiteraard verdenk ik de heersende orde er niet van dat het voorzien is dat we fysiek en mentaal degenereren, die kliek heeft namelijk nooit écht originele ideeën gehad. Wat me echter zeer aannemelijk lijkt is dat de kennis die naar buiten is gekomen over het belang van vlees wel degelijk tegen ons wordt gebruikt. In de jaren 30 van de vorige eeuw heeft Weston A. Price dit al onderzocht en zijn bevindingen op papier gezet. Je wordt lichamelijk en geestelijk zwakker, wordt sneller ziek en gammel (kassa!), en iedere vorm van mannelijke beschermdrift wordt afgestraft als ‘toxic masculinity’.

Uiteindelijk is het altijd al geweest dat het volk zo zwak mogelijk werd gehouden. Hoe weerlozer hoe beter. Dus is het zo vergezocht dat een ban op vlees niet precies deze achterliggende reden heeft? Of denk je echt dat daar bovenin de machtspiramide ze ook maar iets om ‘Het Klimaat”, “Ethiek” en jouw gezondheid geven? Ja? Ik zet het lachbandje vast aan.

De Ingeburgerde Degeneratie In Het Westen

Wat is gebleken na decennia en eigenlijk millennia aan degeneratie is dat ons dieet steeds verder afwijkt van wat we oorspronkelijk aten. Sommige stammen (LINK AFRIKAANSE STAMMEN) eten nog steeds geheel of grotendeels dierlijk, en hebben geen last van alle ‘westerse ziektes’, zowel geestelijk als lichamelijk zijn ze vele malen gezonder. Zoals in mijn tweedelige blog te lezen is, worden we al bijna een eeuw (en langer) langzaam van het vlees gehaald. Zo traag en geraffineerd dat zelfs de wakkerste van de wakkeren die alle complotten al snel door hebben, zien dit over het hoofd. Het is immers al generaties zo, dus genoeg geïntegreerd. We weten niet beter.

Krankzinnig?

Het lijkt misschien vergezocht, maar hopelijk is het desondanks een reden om toch je dieet keuzes te heroverwegen. Helemaal overstappen naar ons ‘extreme’ dieet is wellicht wat te rigoureus. Bedenk alleen wel dat de rijksten van de rijksten allemaal hevig aan het investeren zijn in vleesvervangers. De media pertinent elke vorm van ander geluid dat tegen de plantaardige adviezen zoveel mogelijk weg censureert. Farmaceuten samenwerken met voedingsreuzen. En dat de voedingsrichtlijnen sowieso niet gebaseerd zijn op keiharde wetenschap maar van oorsprong op visioenen van een ideologische club. We worden ondertussen steeds ongezonder, ongelukkiger, en zwaarder. Dus is dit dieet daadwerkelijk goed voor ons, of worden we wederom al decennia bespeeld op grote schaal?

Zelfs als je niet gelooft in een heersende, niet gekozen klasse (of Elite zoals het vaak wordt genoemd), is het simpele economie. Je verdient naast veel meer op namaakvlees ook nog eens dik aan supplementen en medicijnen. Als je dat ook afdoet als ‘complot’ houdt het natuurlijk op…

 

Bronnen:

Lage cholesterol
Lage cholesterol
Zelfmoordplant
Namaakvlees door grote vleesindustrie
Namaakvlees door grote vleesindustrie
Schijf van Vijf
Visioenen die leidde tot voedingsrichtlijnen

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.


 

Spread the love