FTX Meneer Trekt Vegan Kaart

FTX Meneer Trekt Vegan Kaart

december 21, 2022 0 Door Veerle

FTX Sam Bankman-Fried Reizende StrijdsterSam Bankman-Fried, de FTX man die duizenden klanten ruïneerden, is laatst opgepakt. Hij dacht echter dat hem celstraf bespaard kon blijven omdat hij veganist is.

Hè wat?! Ik wist dat veganisten de welbekende prikjes leken te kunnen ontwijken vanwege hun religieuze standpunten, maar celstraf ontwijken is voor mij nieuw. Dit verzoek is overigens niet ingewilligd. Zoiets zou ook een precedent scheppen zodat iedereen ineens veganist zou zeggen te zijn zodra hij/zij wordt opgepakt.

FTX Sam Bankman-Fried gevangenis-Reizende StrijdsterDe hele grap is dat het standaarddieet al nagenoeg plantaardig is, en je dus niet bang hoeft te zijn voor grote hoeveelheden vlees in de gevangenis. De gevangen buiten de gevangenis mogen namelijk al steeds minder vlees eten, laat staan degene IN de gevangenis. Onder de valse bewering dat je agressief wordt van vlees, en om zogenaamd het klimaat te redden, is er zelfs het idee om helemaal ‘veganistisch’ te gaan – plantaardig dus, want dit is enkel vanuit winstoogmerk en niet vanwege ethische of andere bezwaren. Ik benoem expres de valse bewerking over gewelddadig gedrag als je vlees eet, aangezien juist het tegendeel waar is. Voornamelijk door de ongezonde daling van je cholesterol wanneer je enkel planten gaat eten. 
Weet je nog, dat we in een Omgekeerde Wereld leven?

Sam hoeft dus vast niet bang te zijn dat zijn dieetwensen een probleem worden in het geprivatiseerde gevangenissysteem in de VS. Ze bezuinigen graag door je alleen maar plantaardige fabriekstroep te voeren. Er zijn andere dingen om banger voor te zijn denk ik. Met de machtige spelers rondom dit FTX schandaal is het namelijk aannemelijk dat zo iemand verzelfmoord wordt, zeker om te voorkomen dat hij saignante informatie deelt in de rechtbank…
 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.