Geprint Vlees a.k.a. Frankensteaks

Geprint Vlees a.k.a. Frankensteaks

januari 27, 2023 0 Door Rick

Geprint vlees Frankensteaks playdoh vleesvervanger vlees plantaardig 4Niet Spelen Met Je Eten

Wat krijg je als je mensen steeds meer afsnijdt van de/hun natuur, steeds dommer maakt via het daarvoor gecreëerde onderwijssysteem, en steeds meer behandeld als een hulpeloos kind? Precies, volwassenen die spelen met play-doh en dat ‘eten’ noemen. De ‘steaks’ zien er immers uit als een creatie van een (weliswaar begiftigde) kleuter.
Helaas worden de frankensteaks gepresenteerd als een revolutionaire uitvinding en heeft het bedrijf een gerenommeerde chef gestrikt om hun product een culinaire klasse te geven. Tijd voor het AD om de reclamemachine kracht bij te zetten in de vorm van hun traditionele hoogwaardige hoernalistiek.

Geprint vlees Frankensteaks playdoh vleesvervanger vlees plantaardig AD artikelPlantaardig

Uiteraard zijn de ingrediënten plantaardig, want we moeten nu eenmaal het klimaat redden en dat betekent dat vlees verboten ist. Waar de grondstoffen vandaan komen en hoe ze daar zijn verbouwd, hoe ze hierheen zijn vervoerd, hoeveel energie er nodig is om die machines te laten draaien is allemaal irrelevant. We moeten namelijk hardhandig worden weggestuurd van vleeseten. Zeker van koeien die toxische scheetjes laten, om ons vervolgens plantaardige knutselwerkjes te laten eten waardoor we zelf meer gas dan Groningen gaan produceren – been there done that.

Gezond?

Net zo irrelevant is blijkbaar de vraag of het wel zo gezond is. Het ziet eruit als vlees volgens degene die duidelijk naar Hans Anders of zijn concurrent moet. De frankensteaks smaken daarbij net als echt vlees. Dat laatste betwijfel ik net zo zeer. Als je de ingrediëntenlijst ziet, word je niet blij:

Geprint vlees Frankensteaks playdoh vleesvervanger vlees plantaardig laboratorium printerWater, Plantaardige eiwitten (Soja, Erwt) ,Kokosvet, Koolzaadolie, Verdikkingsmiddel: Methylcellulose, Maltodextrine, Keukenzout, Aroma’s, Gedehydrateerde aardappelvlokken, Concentraat van gekarameliseerd perensap, Natriumcarbonaat, Specerijen Kleurstof (Bietenrood), Cranberrysap, Vitamines en Mineralen (niacine (B3), B6, B12, ijzer, zinc).
Hyperbewerkte ingrediënten, zadenolie, zoetstoffen, soja*, en toegevoegde vitamines en mineralen (oftewel supplementen).

Het zou me niets verbazen als dit uiteindelijk wordt aangevuld met vermalen insecten.
*Hilarisch overigens dat er ook hier weer “NO GMO” bij staat, terwijl 94% van alle soja van gemodificeerd zaad komt.

Smaakplezier

Vleeseters worden er van beticht dat ze louter vlees en andere dierlijke producten eten vanwege “smaakplezier”. Uiteraard weten lezers van onze blogs dat deze voedingswaren ook daadwerkelijk voeden, en essentiële vitamines en mineralen bevatten. Deze komen of exclusief in dierlijke producten voor, in hogere mate of in de best opneembare vorm zonder de bijkomstigheid van antinutriënten. Dus nee, we eten vlees niet vanwege smaakplezier maar vanwege essentiële bouwstoffen. Dat we het lekker vinden zegt wellicht iets over de voedingswaarde en dat het bij ons past op fysiologisch niveau?

Net Als Vlees

Dus als iets smaakt en eruit ziet als vlees is het automatisch een goed alternatief en vervangt het blijkbaar vlees qua voedingswaarde. In het artikel wordt ook genoemd dat deze frankensteaks net zo duur worden als kwaliteitsvlees. Niet vreemd, als je ziet dat de Beyond Burger bijna 20 euro per kilo kost, waar je flink wat meer grasgevoerd rundgehakt voor krijgt.

Geprint vlees Frankensteaks playdoh vleesvervanger vlees plantaardig 1Al met al een nieuwe stap naar meer controle over hoe we eten, en wie ons mag voeden. Want vlees haal je direct bij de boer, deze frankensteaks alleen maar bij de supermarkten. Grote bedrijven die gelieerd zijn aan globalistische organisaties, en die vooraan stonden (en zullen staan) bij uitsluitingsbeleid, en direct zullen meegaan in de afschaffing van contant geld en het faciliteren van de illustere CBDC.

Koop zolang je nog kunt bij je boer je geliefde rode vlees, en sterk jezelf voor de gekke tijd die komen gaat.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.