Groundhog Day

Groundhog Day

juli 5, 2023 0 Door Veerle

Wellicht ken je de film Groundhog Day wel met Bill Muray, waar hij een weerman genaamd Phil Connors speelt. Phil moet één keer per jaar een verslag uitbrengen over Groundhog Day, wat hij een verschrikking vindt. Om onverklaarbare reden beleeft hij deze dag elke dag weer opnieuw.

Net als Phil zal de boer die deze beelden voorbij zag komen wellicht denken dat het bij hem ook Groundhog Day was. Elke keer komt deze Groundhog, oftewel Bosmarmot, voor de camera lekker ongegeneerd het gewas van de boer opeten. Het is de ster van de Groudnhog Day show en het lijkt erop of de Bosmarmot de camera opzoekt om zichzelf met het eten te tonen.

Deze Bosmarmot zoekt de camera op, maar er zijn veel dieren die dit niet doen. Wanneer er niets mee gebeurd, dan is er geen gewas meer over aan de consument te verkopen.  Dus worden deze dieren afgeschoten en vergiftigt. Deze Bosmarmot is zich van geen kwaad bewust (net als alle dieren) en ze gaan voor het gemakkelijkste te bereiken eten. Logisch natuurlijk en in dit geval levert het ook nog eens hilarische beelden op.


 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.