Het Parasieten Lied: Parasite Pill

Het Parasieten Lied: Parasite Pill

mei 31, 2023 0 Door Veerle

Een van mijn favoriete liedjes van Foundring een zeer getalenteerde artiest, is wel zijn lied over parasieten. Een onderwerp waar ik ook veel over geschreven heb.

Censuur

Hij is zonder waarschuwing van YouTube en Band Camp verwijderd, een echte trend op dat platform waar hij veel bereik en volgers had. Voordat ze hem verwijderde, drukte het algoritme van YouTube hem al weg en ook rommelde het platform met zijn view weergave, waardoor het leek alsof weinig mensen zijn content bekeken. Gelukkig weet deze man van geen ophouden.

Nieuw Kanaal

Foundring heeft een nieuw kanaal opricht, nu op Odysee. Helaas kan ik vanaf Odysee geen video’s op mijn site embedden, dus het Parasietenlied staat ook op mijn kanaal op Bitchute waar dit wel kan. Natuurlijk kun je ook deze link volgen die naar het kanaal van Foundring gaat en kun hier kun je Parasite Pill op zijn eigen kanaal beluisteren.

Ben je net als ik weg van dit nummer, dan kun je deze ook hier bij hem kopen Mocht je meer van zijn nummers net als ik waarderen, je kunt ze hier bij hem kopen.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.