Incompetentie Ten Top

Incompetentie Ten Top

januari 19, 2023 0 Door Rick

Iets anders dan de vorige Domderdag stukjes. Dit schrijfsel over de politiek is wat langer (maar niet lang genoeg om een volwaardige blog over te schrijven),…

Er is een dalend vertrouwen in de landelijke politiek sinds de afgelopen jaren, zeker sinds 2020 waarin de globaliserende agenda (eindelijk) pijnlijk duidelijk werd voor veel mensen. Na allerlei andere crises zijn we nu in een kettingbotsing terecht gekomen van geplande chaos en ontwrichting van alle systemen zoals we ze kennen. Jazeker, gepland. Vanuit chaos kun je namelijk prachtig een nieuw systeem optuigen naar de wensen van de hoogste bieder. Zie de Franse Revolutie, het Sovjet-experiment, en elke missie om ergens democratiebommen te droppen. Veelal vanuit financieel belang, maar ook altijd met een geopolitiek doel.

Voor De Sier

De structurele vernietiging van de economie en het verschuiven van geldstromen naar een paar spelers is een zoveelste stukje in de puzzel richting een centrale sturing, een wereldregering als je het zo wilt noemen. Dit proces is al een paar eeuwen aan de gang. Incompetent Reizende Strijdster Klaus Schwab en Rutte Global Citizen Award WEF globalisme agenda 2030Volgens sommige zelfs al millennia, en we zitten gewoon in een nieuwe fase. Het opgeven van onze soevereiniteit als natiestaat door mee te gaan in het Europese Unie experiment, was eigenlijk al een mooie stap voor de globalisten. Je ziet immers dat onze landelijke politici er al decennia voor de sier zitten, parasiterend op miljoenen aan afgedwongen belastinggeld. Het enige wat moet gebeuren, is een vertaalslag maken van Europees beleid naar hier via Nederlandse wetten (al dan niet aangepast of aangenomen voor dit doeleinde), en een verhaal creëren dat de gemiddelde stemmer slikt als zoete koek.
En nee, ik ben niet zo naïef om te denken dat alles in Brussel wordt bedacht. Ook daar zitten poppetjes die op hun beurt het Grotere Mondiale Plan moeten implementeren op Europees niveau.

Waar mensen de fout in gaan – evengoed veel mensen die “het allemaal doorzien” – is dit catastrofale overheidsbeleid bestempelen als “incompetent”. De politici dom noemen is in zichzelf dom, sorry. Niet alleen zijn politici zoals gezegd boodschappers, de hoofdrolspelers zijn ook nog eens gewetenloos en egocentrisch, of eigenlijk zelfs machiavellistisch. Als je ziet wat voor banden ze hebben met overduidelijk globalistische organisaties, kun je moeilijk ontkennen dat hun acties dát doel dienen. De Nederlandse bevolking (in hoeverre zoiets nog een fenomeen is), moet maar meebewegen of zijn “bek houden”, zoals onze premier het zo poëtisch zei. 

Dom en Incompetent

Stop dus alsjeblieft met de grotere spelers in de politiek dom of incompetent noemen. Dat zijn ze namelijk allesbehalve. Natuurlijk is Sigrid Kaag geen genie, maar ze weet net als haar ‘vrijand’ Marx Rutte dondersgoed hoe ze dom en naïef kan spelen om telkens een nieuw stukje erdoor te drukken om het plan van haar bazen te realiseren. Dus “we moeten beseffen dat we samen stukje armer zullen worden”, terwijl de miljardairs op de top van de piramide vele miljarden rijker worden in het proces.

Incompetentie Reizende Strijdster WEF globalisme agenda 2030 politici politiek stemmen is zinloos

Deze sociopaten of op zijn minst opportunisten weten dus heel goed wat ze aan het doen zijn. Bij elke ogenschijnlijke ‘blunder’ groeit het wantrouwen in de landelijke politiek namelijken. Dan is het invoeren van een wereldregering voor veel mensen wellicht een mooie kans om te zien of zoiets dan wél werkt. Want ja, “deze koekenbakkers hebben het land sowieso kapot gemaakt”.
Bedenk je dus telkens dat dit onderdeel uitmaakt van een groter geheel, een kleine psy-op in een grotere psy-op met als doel het vormgeven van een wereldregering. Je kunt je dus beter gaan afvragen of je zelf nog wel zo slim bent om telkens toch weer naar de stembus te wandelen, in de hoop dat er iets verandert via het huidige politieke systeem…

 


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.