James Cameron Tegen Testosteron

James Cameron Tegen Testosteron

december 29, 2022 0 Door Rick

De domderdag edities zijn korte stukjes over verschillende dingen die zo bizar zijn dat we ze wel moeten delen.  Voor deze editie zetten we James Cameron en zijn bizarre uitspraak over testosteron in de spotlights

James Cameron tegen Testosteron Reizende StrijdsterWellicht een storm in een glas water. Net zo wellicht een wat overtrokken storm van reacties. Maar met alles op scherp deze tijd wordt zoiets graag tot grote proporties opgeblazen.
Het gaat om wat James Cameron heeft gezegd:

“I always think of testosterone as a toxin that you have to slowly work out of your system.”

Een bijzondere uitspraak over testosteron. Je weet wel, het mannelijke hormoon dat net zo hard keldert als de aandelen van bedrijven die vleesvervangers maken. Geen rare keuze qua vergelijking, als je weet dat onze James rijkelijk heeft geïnvesteerd in plantaardige proteïne. Oftewel iemand die heel graag wil dat je een soy boy wordt, want dat levert vette winsten op. Na het maken van wat gewelddadige films vol “toxic masculinity”, zoals het nu genoemd wordt, heeft hij een lange reclamefilm voor zijn product gemaakt genaamd The Game Changers. Een stuk propaganda dat veganisten aandragen als wetenschappelijk bewijs voor het plantaardige uithongeringsdieet. We hebben echter juist (veel) vet, proteïne en unieke nutriënten nodig uit dierlijke voeding om onze hormoonhuishouding gezond te krijgen/houden. Voor mannen is het dus van belang dat ze genoeg testosteron aanmaken.

Aanval via Voeding

Er worden constant aanvallen op onze gezondheid uitgevoerd, waarvan voeding een heel grote en langdurige. Middels het opdringen van plantaardige proteïne, diffameren van vlees onder de vlag van wetenschap(isme), en ‘social engineering’ via allerlei media. Mannen met hun toxische testosteron zijn nu het groet doelwit van sociaalmaatschappelijke oorlogsvoering – wat ik overigens niet schrijf omdat ik zwelg in zelfmedelijden (!). Want ook al is mijn generatie nagenoeg verloren, net als degene voor mij, is de aanval op mannen nu nog veel erger geworden.

Dit is overigens heel logisch, in een tijd waarin de samenleving een kant op gaat die uitlokt dat steeds meer mensen bepaalde machtsfiguren en systemen om willen gooien. En als je het logisch bekijkt vanuit historisch perspectief, ga je zo’n opstand alleen James Cameron tegen Testosteron Reizende Strijdsterbewerkstelligen met daadkrachtige, onbevreesde, mentaal en fysiek sterke mannen. Testosteron speelt daar een belangrijke rol in. Dus wil de heersende macht graag angstvallige, zwakke, verdoofde jongetjes die zich moeten schamen voor elke vorm van traditionele mannelijkheid.

Als je nog niet genoeg weekgemaakt bent via voeding, opvoeding, chemicaliën, onderwijs, en aanvallen vanuit de traditionele media, kun je altijd op Hollywood vertrouwen dat ze je nu nog verder laten schamen voor je mannelijkheid die veroorzaakt wordt door een te grote hoveelheid aan testosteron. Via hun films en series, en uiteraard via hun andere spreekbuizen waar mensen anno 2022 blijkbaar nog steeds genoeg naar luisteren…

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.


 

Spread the love