Leuke weetjes over parasieten

Leuke weetjes over parasieten

maart 7, 2022 0 Door Rick

Parasieten Zijn Heel Inclusief

Niet denken dat je de dans ontspringt met betrekking tot parasieten, omdat je in de westerse wereld leeft. Er is iets minder kans hier, maar je kan overal parasieten naar binnen halen. Met een hoest of nies, of aanraken van een oppervlak waar eitjes op liggen ben je een vrij gemakkelijk prooi. Daarnaast lopen mensen die een kat of hond als huisdier hebben (en ja, dat zijn er toch best veel) extra kans om parasieten te krijgen. Een jaarlijkse of halfjaarlijkse parasietreiniging van iedereen binnen het gezin is dus zeker van belang om je gezondheid goed te houden of te verbeteren.

Griep Of Ongewild Bezoek?

Sommige mensen denken dat alle ziektes door parasieten komen. Zover wil ik zeker niet gaan. Voeding, gebrek aan aarding, straling, en andere moderniteiten zullen ook zeker onze gezondheid niet helpen. Het lijkt meer een optelsom. Wel zie je dat parasieten allerlei toxines lozen waardoor je dus klachten krijgt die lijken op de griep of een verkoudheid. Of misschien heb je überhaupt geen griep. Ik moest namelijk meteen denken aan hoe middelen die helpen tegen parasieten mensen afgelopen jaren hebben geholpen met genezen van de griep. Het kan dus zeker zijn dat parasieten voor veel meer ellende zorgen dat de computermodellen die we virussen noemen. Een theorie die tenslotte nooit empirisch is bewezen, maar laten we niet afdwalen…

Suikerbuik

Parasieten houden onwijs van suiker, dus ze gaan heerlijk op ons westerse dieet dat bomvol suiker zit. Om ze te lokken tijdens een grote schoonmaak is suiker dus het beste middel. Stel jezelf niet te hoop vol door te denken dat je ze kunt uithongeren door geen suiker meer te eten. Ze houden helaas ook van andere dinge zoals vlees, en anders eten ze elkaars stront en elkaar op. Vasten kan wel helpen om ze te verzwakken, maar uitroeien doe je pas met een agressiever protocol (waarover op een later meer).

Mind Control

Reizende Strijdster Parasiet MierNog even over suiker. Er zijn genoeg bewijzen om te stellen dat parasieten dusdanig veel van suiker houden, dat ze jou aansturen om suiker te eten. De zogenaamde ‘sugar cravings’ zijn dus niet noodzakelijkerwijs een impuls vanuit jezelf, maar vanuit je illegale inwoners. Ze eten dus niet alleen je eten op en vergiftigen je lichaam, maar bepalen ook nog eens wát er op tafel komt. Geen vergezochte theorie, aangezien er ook parasieten zijn die dieren terroriseren met complete controle over hun brein, en op die manier het dier laten doen wat de parasiet wil.

 

Vijandige Overname

Het zou een stuk gemakkelijker zijn als parasieten zich beperkte tot een leven in je darmen. Helaas is dat niet het geval. Er zijn er die andere organen ook prettig vinden, en verder zijn er die in je bloed huizen, in je ruggengraat, of in je hersenen. Oftewel, je kunt ze bijna overal wel vinden. Ik word dan ook nog steeds soms badend in het zweet wakker doordat ik gezien heb dat er een parasiet in/op iemands oog zat/kwam. Zodra je aan de slag gaat met het elimineren van deze engerds is het dus zoals gezegd zaak om ze naar je darmen te lokken met suiker.

Reizende Strijdster volle maanVolle Maan

Er waart al zolang ik me kan herinneren een verhaal rond van hoe mensen zich anders en gekker gedragen tijdens de volle maan. Dat is geen weerwolf legende, maar zeer waarschijnlijk te verklaren door parasieten. Deze komen namelijk rond deze tijd bij elkaar in je darmen en paren daar met elkaar. Zoals al in een eerder blog geschreven leggen parasieten zomaar 200.000 eitjes. Verder geven ze allerlei toxines af waardoor mensen dus inderdaad mentaal kunnen veranderen op dat moment. Het voordeel is dat je veel parasieten met volle maan bij elkaar op één plek hebt en je ze dus makkelijker kunt torpederen met middelen om er een flink aantal uit je lichaam te verdrijven.

 

Gedwongen Verhuizing

Zodra je aan de slag gaat met parasieten moet je rekening houden met behoorlijk agressieve soorten. De kleintjes loos je vrij gemakkelijk. De grotere hechten zich aan de darmwand, en gaan niet zomaar weg. Helaas zijn darmtesten niet accuraat genoeg om te weten welke parasieten er leven. Dat zou het gemakkelijker maken om een gerichte en op maat gemaakte aanval uit te voeren. Er zijn er namelijk die zich uit nood dwars door de darmwand heen kunnen eten, op zoek naar een veiliger orgaan. Dat wil je uiteraard voorkomen, en vandaar dat je niet zomaar moet starten met een agressieve kuur. Ik ben nog in de onderzoeksfase, en zal in het protocol meenemen wat je kan doen om te voorkomen dat parasieten nog dieper je lichaam in vluchten.

 


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.