Media Bedankt!

Media Bedankt!

maart 16, 2023 0 Door Rick

Inmiddels staan er al enkele artikelen op deze website die ingaan op de zin en onzin (vooral het laatste) van artikelen in de media over het carnivoordieet. Of hoe het werd gepapegaaid: het leeuwendieet. Wat de aanleiding was van deze plotselinge stroom aan oppervlakkige, onjuiste, en onzorgvuldige schrijfsels weet ik niet, maar wat ik wél weet is dat het een behoorlijke bups nieuwe leden bewerkstelligde in de Facebook groep Carnivoor NL.

Dit bewijst maar weer dat er geen slechte pers bestaat, en dat de nieuwsgierigheid en de durf om af te wijken van Het Normaal er nog niet bij iedereen uitgeslagen is. Blijkbaar zijn er toch mensen die bij het lezen van al deze negatieve stukjes – steevast, want vlees moet nu eenmaal in de ban – zelf op onderzoek uitgaan. Eigenwijze lezers die meer info willen verzamelen over dit verschrikkelijke dieet dat je gezondheid ernstig kapot maakt door alle essentiële nutriënten die niet in de voorgeschreven toxische planten voorkomen. Daarom wordt er in ieder bericht wel eventjes aangehaald dat je beter weer terug kunt migreren naar het eten van planten. Zoals het ondervoedingscentrum al decennia predikt – en wat gaat het toch goed met onze gezondheid in NL!

Vertrouw De Experts

Tegel food industry Reizende Strijdster Media GezondheidMisschien dat er toch genoeg mensen zijn die zien dat De Experts in al die artikelen leunen op hun titel, en geen enkel echt bewijs aanhalen waar je zelf naar kunt kijken als je zelf op onderzoek wilt gaan. Daar zijn we natuurlijk ook te dom voor. Er (b)lijkt toch nog hoop dat er mensen zijn die niet zomaar genoegen nemen met het doctrine van De Experts “vertrouw en geloof ons maar gewoon blind aub”.

Deze arrogantie die voortvloeide uit de propaganda van amper anderhalve eeuw geleden om ons een heilig vertrouwen te laten geven in De Wetenschap schrikt mensen wellicht toch steeds meer af. En waarom zou je ook blind vertrouwen op De Wetenschap, als deze duidelijk diens kleuren heeft laten zien? Je wordt continu vergiftigt en bent eigenlijk een pratende laboratoriumrat waar de ene na de andere pil of technologische innovatie op wordt uitgetest. Ten koste van jouw gezondheid, en ten bate van iemands bankrekening.

Bij twijfel of juist bij interesse in dit onderwerp raad ik je aan om dit boek of een boek over het ontstaan van de huidige, chemische, gepatenteerde (veel te dure) medicijnen te lezen. E. Richard Brown – Rockefeller Medicine Men en/of Lily E. Kay – The Molecular Vision of Life.

Reizende Strijdster Gekochten JournalistenFijn Hoor Die Media

Afijn, terug naar onze immer betrouwbare media die ons dagelijks helpen om goed geïnformeerd het leven toe te lachen dankzij hun onafhankelijke journalisten. We zien een flinke aanwas aan mensen die interesse hebben in het carnivoordieet. Oké, sommige zijn duidelijke trollen in de vorm van gedreadlockte veganisten. Er zijn echter ook veel met allerlei (schrijnende) gezondheidsklachten die iedere kans om deze klachten te elimineren aangrijpen. Met de falende ‘gezondheidszorg’ is dat totaal niet vreemd. Aangezien Veerle en ik allebei veel klachten hebben verholpen, en zien dat andere mensen eveneens wonderbaarlijke resultaten hebben behaald, kunnen we hierbij alleen maar onze dank uiten voor de media die deze wanhopige medemensen een zetje geven in een mogelijk goede richting.

Ga zo door media!
Chapeau!


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.