Niet Te Genieten Door Parasieten

Niet Te Genieten Door Parasieten

februari 28, 2022 0 Door Rick

Parasieten: Een Blog Voor Allen En Voor Niemand

Een melodramatische ondertitel geleend van de immer vrolijke filosoof met de walrussnor. Waarom? Omdat je dit zeker wilt weten, maar het zo gruwelijk en onsmakelijk is dat je het liever niet wilt weten. Zo voelde het voor mij toen ik een interview zag met een zekere Madeleine, iemand die maar liefst 200 (!) wormen in de toiletpot vond tijdens een acht maanden durende reiniging. Ten tijde van het interview was Madeleine overigens nog steeds niet klaar met het protocol, hoewel wel in de laatste fase.
Intrigerend en misselijkmakend tegelijk. Wees gewaarschuwd, het beeldmateriaal is niet voor mensen met een zwak hart. Ik heb zitten gruwelen bij het leven, net als Veerle trouwens, maar tegelijkertijd bekroop me een duidelijk gevoel dat ik waarschijnlijk wat van die monstrueuze mee-eters heb en dus zal moeten lozen.

Heftig Verhaal

Reizende Strijdster Enge ParasietenHet verhaal dat geschetst werd door Madeleine is behoorlijk heftig en gelukkig niet exemplarisch voor iedereen. Ze vertelt hoe ze een hevige angststoornis had waardoor ze slecht functioneerde. Daarbij werd ze ’s nachts wakker en hallucineerde ze. Op een gegeven moment kon ze bijna haar bed niet meer uit van de pijn, en werd lopen steeds moeizamer. Na veel (onder)zoeken kwam ze uit op de opzienbarende ontdekking dat parasieten veel ellende bij haar veroorzaakten.
Met enige begeleiding is ze begonnen met een zwaar protocol om alle parasieten uit haar systeem te spoelen. Kleintjes, maar ook van 30 centimeter lang die zich aan de darmwand hechten. Parasieten bouwen complete nederzettingen, en paren met elkaar waarbij er in één leg zo’n 200.000 eitjes worden gelegd. Vandaar dat je enkele maanden moet doorgaan om alles uit te roeien, maar ook ieder half jaar moet ontwormen.

Feest Der Herkenning

Gelukkig ben ik er nooit zo slecht aan toe geweest, en zijn bepaalde klachten weg gegaan na het switchen naar het carnivoordieet. Toch herkende ik (helaas) best wat klachten in zowel het verhaal van Madeleine, als in andere verhalen van mensen die ik later las en hoorde. Heel vaak hoofdpijn, autistische trekjes, vaak trek in eten, en soms ineens heel moe en futloos na het eten. Aangezien parasieten leven van wat jij eet, kan het dus zo zijn dat er een reactie volgt. Zo is een indicator dat je slecht reageert op melk. Parasieten vinden lactose heerlijk en trakteren jou vervolgens op irriterende afscheiding. Verder heb je een grotere kans als je leeft met katten en honden. Bingo!

Parasieten weg, klachten weg

Van de ziekte van Lyme is het algemeen bekend dat een bacterie die leeft in een parasiet dit veroorzaakt. We kennen echter heel veel ziektes en aandoeningen die worden weggezet als zogenaamd onverklaarbaar. Net als de groei van het aantal mensen met deze klachten. De claim die diverse doctoren doen is echter dat parasieten en/of bacteriën die meeliften met hen daarvan de oorzaak zijn. Denk aan MS, angststoornis, maar ook bijvoorbeeld autisme. Parasieten kunnen namelijk op allerlei plekken in je lichaam gaan zitten, scheiden vervolgens toxines uit, en zorgen daardoor voor veel ellende. Parasieten weg, klachten weg geldt daarom bij veel mensen. Het is dus zeker geen overbodige luxe om te gaan ontwormen. Vroeger was het dan ook gangbaar om dat af en toe te doen, zoals we nog wel met onze huisdieren doen.

Toxische Tijd

De groei van het aantal mensen met bepaalde klachten kan verschillende redenen hebben. Tot voor kort gooide ik het vaak op dieet, aangezien we steeds minder vlees en steeds meer toxische voeding tot ons zijn gaan nemen. Daarnaast dacht ik dat mijn hoofdpijn zou kunnen komen door de straling die steeds meer aanwezig is in ons leven. Of dat we niet meer zoveel aarden als we ooit deden. Deze factoren zullen vast niet meehelpen. We worden namelijk constant op allerlei manieren vergiftigd. Maar na het horen van geschatte percentages van mensen met parasieten zie ik zeker ook daarin oplossingen. Want schrik niet: de schattingen lopen uiteen van 50 tot 80 procent! De kans dat je last hebt van illegale inwoners is dus groot.

Eat Sleep Remove Repeat

Zoals gezegd leggen parasieten vele duizenden eitjes. Sommige middelen helpen tegen die eitjes, sommige alleen tegen parasieten. Je kunt je voorstellen dat je niet alles kan verwijderen. Sterker nog, je hebt sowieso geen idee hoeveel parasieten je hebt en hoeveel je er hebt geëlimineerd. Dat maakt, samen met het feit dat je telkens weer in aanraking komt met parasieten of hun eitjes, dat je er een (half) jaarlijks feestje van moet maken om je lichaam zo vrij mogelijk te houden.

Wanneer zijn ze een probleem?

Een paar duizend parasieten zijn prima om in je lichaam te hebben, het probleem begint pas wanneer ze gaan overwoekeren. Dit gebeurd bij een slecht dieet, en laten wij nou net een lange tijd vegetarisch gegeten hebben en daaraan de nodige gezondheidsproblemen over hebben gehouden… Het is dus heel goed mogelijk dat wij een overwoekering probleem hebben. Dus dit is voor ons het proberen waard.

Leuk, wat nu?

Wat nu? Denk je vast nu, met het ranzige idee dat er wellicht van alles rond krioelt in je lijf.
Mocht je het interessant vinden kun je uiteraard zelf al op zoek gaan. Er zijn alleen erg veel verschillende middelen, waarvan ik sommige niet in staat acht om de echt agressieve te verdelgen (heb ik al gezegd dat sommige dwars door je darmwand vreten als je ze boos maakt?). Vandaar dat ik eerst een uitgedacht plan wil hebben om het teveel aan parasieten wat we in ons lichaam hebben uit te roeien, waarbij de schade beperkt blijft. Je wilt immers zo min mogelijk toxines van ze in je lijf tijdens dit proces.  Er is een protocol dat de eerder genoemde Madeleine volgt. Dat is alleen heel agressief omdat zij zeer hevige klachten had. Ik ga nog verder uitzoeken wat er nodig is, en zal dat in een vervolgblog uiteen zetten, samen met mijn eigen ervaring zodra ik het protocol heb uitgevoerd. Het protocol komt uiteraard zo snel mogelijk online daarna. Wordt vervolgd dus…

Bronnen

Multiple Sclerosis
Brain disease
Interview Madeleine
Instagram Madeleine

 

 


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.