Nieuw lichaam

Nieuw lichaam

december 7, 2019 0 Door Veerle

AfvallenReizende Strijdster 30 kilo verschil Veerle Ritstier

Wat me vooral het gevoel gaf dat ik een nieuw lichaam had, was doordat ik 34 kilo ben afgevallen. Dit ging wel vrij geleidelijk aan, maar toch komt er een moment dat je in de spiegel kijkt en jezelf even niet herkent. Ook is er een lange periode waarin je uit je kleding groeit, of beter gezegd je kleding als een tent om je heen valt. Dan wordt het tijd om te winkelen!
A

Reizende Strijdster te grootTussenkleding

En dat heb ik dan ook gedaan, maar er is een lange periode dat je dit moet (wat vervelend nou) doen. Ik ging van een XL naar een XS toe en daar zitten wel wat maten tussen. Dus ik heb aardig wat kleding ook weer de deur uit moeten doen. Die gaan dan naar de kringloop of verkoop ik op Marktplaats. Om vervolgens winkels af te struinen naar kleinere kledingstukken. Je zult wel denken; “wat een dure aangelegenheid al die nieuwe kleding”.
A

Tweedehands

Dat het een dure aangelegenheid is valt wel mee, want de nieuwe kleding die ik gekocht heb waren voor 90% tweedehands. Er zijn nu zoveel kringlopen en tweedehandskledingwinkels waar je leuke en ook mooie spullen vandaan kunt halen. Voor vrouwen is het een waar paradijs met heel veel zo goed als nieuw of zelfs nieuwe (!) kleding. Blijkbaar wordt er soms wat gekocht en naar verloop van tijd met het prijskaartje er nog aan naar de kringloop gebracht. Fijn voor mij ,want ik heb dan hele mooie nieuwe kleding en kon dan ook gemakkelijk wat kleding weer weg doen wanneer ik eruit gekrompen was.
A

Anders kleden

Vroeger droeg ik uitsluitend jurken en rokken. In de tijd dat ik 86 kilo woog waren retro jurken in de mode en daar had ik er dan ook flink wat van in de kast hangen. Deze vond (en vind) ik heel leuk en ze stonden ook me ook goed. Broeken vond ik niet mooi staan, dus die droeg ik niet. Ik wilde me fijn voelen en me kleden zoals ik vond dat mijn figuur het beste uitkwam. Na het afvallen had ik een ruimere keuze, want er waren andere dingen waarvan ik vond dat die me nu wel stonden.

             Reizende Strijdster 10-02-2019_klein Reizende Strijdster 10-07-2019(klein)

A

 

 

 

 

 

 

 

Identiteit crisis

Dit zorgde wel voor een identiteitscrisis, want een echte stijl was niet meer te vinden. Eigenlijk nog steeds niet, want ik vind heel veel verschillende stijlen leuk. Dus ik combineer me suf en ik vind het nog leuk ook. Dit is iets wat ik vroeger niet met veel plezier deed, want ik was nooit blij met wat ik in de spiegel zag. Wat ook een nieuwe ervaring voor mij is dat ik winkelen voor kleding leuk vindt om te doen. Wanneer ik me nu in de ochtend aankleed in de spiegel kijk, dan ben ik ook blij met hoe ik eruit zie.
A
Hoe blij ben jij met jezelf? Laat het me hier onder weten.

 


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.


 

Spread the love