Nieuwe BH kopen na borstverkleining

Nieuwe BH kopen na borstverkleining

juni 12, 2020 0 Door Veerle

Na de eindcontrole van mijn borstverkleining heb ik meteen een nieuwe bh gekocht een 70D . Maar eentje, want mijn chirurg vertelde mij dat de maat van mijn borsten pas na 3 maanden duidelijk zou zijn. Dus ik wachtte rustig af om een nieuwe bh te halen.

Reizende Strijdster bh kopen 01

Tijd voor een nieuwe bh

Eigenlijk had ik nog iets langer moeten wachten, maar de enige bh die ik had zat niet lekker meer en ik wilde echt een nieuwe. Rick en ik gingen een rondje kringlopen doen en Rick had van tevoren een bh zaak uit gezocht in Ridderkerk die goed aangeschreven stond: Bee Free Lingerie. Dus voordat we naar de kringloop gingen reden we daarheen.

Betaald parkeren

We kwamen erachter dat er bij de gemeente Ridderkerk betaald parkeren is. Aangezien Rick toch nooit mee gaat een lingeriewinkel in zette hij me af en besloot hij in een woonwijk te wachten totdat ik klaar was. Omdat ik totaal niet bekend ben in Ridderkerk liep ik uiteraard de verkeerde kant op…dus ik was een beetje aan het dwalen voordat ik de lingeriezaak vond.

Uitverkoop

Het was erg rustig binnen en ik had geluk, want ze hadden uitverkoop! Ze hadden een mooie collectie en ik begon een beetje ertussen te snuffelen. Ik zocht een aantal bh’s uit en besloot ze te passen. Zelf vind ik het altijd fijn als de verkoopster meekijkt en toen ik het aanhad vroeg ik of ze even kon kijken. Uiteraard kon dat, de bh zat wel aardig maar was het toch nog niet helaas. Ze ging voor me op zoek in de winkel naar andere bh’s.

Maat bepalen

Elke bh valt weer anders en ze kwam terug met bh’s met de maat 70E en 70F. Persoonlijk zeggen maten mij niets, want ik ga af op hoe ik me voel en ik kan nu gewoon zonder bh rondlopen in huis. Dus voor mij zijn ze klein genoeg 😉 . Ook weet ik dat sommige bh’s wat kleiner vallen en je dus een grotere maat nodig kan hebben. Toch kan ik me voorstellen dat jullie nu dit lezen en denken wow binnen 5 maanden zijn haar borsten weer zo groot geworden… Persoonlijk vond ik het vervelend om te horen dat ze na de operatie verkleind waren naar een cup C. Sowieso had de chirurg totaal geen verstand van bh maten, dus ik vraag me af of het echt een C was…

Reizende Strijdster bh kopen

20 verschillende bh’s

Ik denk dat ik wel 20 verschillende bh’s aan heb gepast in de winkel. Hier zaten er 2 tussen die goed zaten. Vroeger had ik altijd slappe bh’s gekocht, maar dit keer hadden ze padding. Een bh waar ik nu helemaal weg van ben is de Royal Fit-Padded van Royal Lounge. Deze zit echt heerlijk, bijna alsof je geen bh aan hebt. Er zitten geen naden aan, want er is stof overheen genaaid. Echt een fantastische bh!

 

 

Internet VS Winkel

Zelf ben ik fan van winkels en vooral voor kleding en lingerie. Door de komst van het internet zijn er veel mensen die liever online dit bestellen. Nu bestel ik ook wel dingen online, maar nooit lingerie. Voor mij is het belangrijk veel te kunnen passen en echt de juiste bh EN maat te vinden. Zoals gezegd is dat voor elk merk en elke bh weer anders. En om in de winkel te passen en het vervolgens op internet te kopen vind ik niet kunnen. Wel de service vragen maar er niet voor betalen.

Conclusie

De afgelopen jaren heb ik mijn bh’s bij Super Bra in Rotterdam gehaald. Met de service heb ik wisselende ervaringen. Een aantal keer heel goed geholpen, maar ook een aantal keer heel lang op hulp moeten wachten. En het was niet zo dat het toen druk was, de dames stonden gewoon lekker met elkaar te kletsen en negeerden me compleet. Bij Bee Free Lingerie ben ik echt fantastisch geholpen. Degene die me hielp had verstand van hoe een bh moest vallen en was behulpzaam, maar niet opdringerig. Voor mij persoonlijk een top combinatie. Eigenlijk kan ik alleen maar zeggen wanneer je een goede bh zoekt met top service ga hier langs! Koop in de winkel en niet op het internet, want anders hebben we dadelijk geen winkels meer over om dingen te passen voordat we het kopen.

Voor als mensen het zich afvragen: dit is geen gesponsorde blogpost! Ik ben gewoon erg blij met de service en bh´s die ik in deze zaak heb aangeschaft. Zeker nu leek het me goed om een fysieke winkel extra te promoten.

 


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.