Onze Ervaring met het Turpentine Protocol

Onze Ervaring met het Turpentine Protocol

juli 10, 2023 0 Door Veerle

Nadat we hadden gelezen en gehoord over parasieten, zijn we van alles gaan inslaan (waaronder turpentine) om een deel van de parasieten te lozen. Iedereen heeft wel wat parasieten in zijn lichaam zitten en een paar duizend zijn geen probleem. Het wordt pas een probleem wanneer ze gaan woekeren. Dit gebeurt door een slecht dieet dat veel suiker bevat. Aangezien wij een lange tijd nagenoeg vegetarisch hebben gegeten, en dus veel suiker binnen kregen, leek het ons nu tijd om wat parasieten te lozen. Het eerste parasietenprotocol was op basis van kruiden, waarvan ik dacht dat het een gemakkelijk protocol was om mee te starten. Dat dit toch anders bleek uit te pakken kun je hier lezen.

Het volledige parasietenprotocol voor turpentine zal overigens volgende week verschijnen hier. Hieronder zal ik alvast mijn ervaring opschrijven met turpentine, zodat je weet waar je aan begint 😉

Week 1

In de eerste week neem je vier dagen achter elkaar turpentine in. Rick en ik deden dit protocol weer samen, want een parasietenkuur doe je bij voorkeur met geheel je huishouden. Dus ook Boomer werd ontwormd. Hij kreeg alleen geen turpentine, maar D.E. (Diatomaceous Earth) door zijn eten heen, waarover misschien later nog een blog.

We hadden gelezen dat  het belangrijk is de hoeveelheid turpentine op te bouwen en tegelijkertijd de suikerklontjes. Het is namelijk zo dat de suikerklontjes verzadigd moeten zijn met de turpentine, zonder dat er een plasje turpentine omheen ligt. Anders heb je teveel ervan gebruikt in verhouding met de suiker. Ons einddoel was 100 druppels per dag. We begonnen heel conservatief met 10 druppels en aan het eind van de eerste week zaten we pas op 14 druppels.

Tussen de tweede en derde inname deed ik een klysma en aan het einde van die week nog 1. Hierbij zag ik dat er veel candida, stukjes tapeworm en levervlokken geloosd werd. Overigens schijnt het zo te zijn dat als je candida hebt, je ook parasieten hebt (en vice versa).

Week 2

In week twee hoefde we maar 2 dagen turpentine in te nemen, wat fijn was, vooral wanneer je het in de ochtend inneemt. Je kunt het beste de turpentine op een nuchtere maag innemen. Daarna wacht je 2 uur en neem je actieve kool in. Dat is om de vrijgekomen toxines en zware metalen te binden wanneer de parasieten doodgaan en uit elkaar vallen. Vervolgens wacht je nog 2 uur voordat je kan eten. Hierdoor eet je dus best laat, afhankelijk van hoe laat je wakker bent althans.
In deze week verhoogden we de druppels van 14 naar 20. Hierdoor loosde ik wederom stukken worm en veel slijm, wat hoogstwaarschijnlijk candida was.

Week 3

Na wat meer vertrouwen in de turpentine te hebben gekregen besloten we de dosis sneller omhoog te gooien. In deze week gingen we van 20 naar 30 druppels. Ook deed ik in deze week een koffie klysma. Hier kwamen wederom wat wormen en candida uit.  Ik had het idee dat ik verkouden werd, maar dit ging over nadat ik meerdere parasietenlozingen had, door middel van twee koffie klysma’s. Hoewel ik nog niet aan de 100 druppels zat, loosde ik wel veel parasieten.

De weken daarna bouwde we het snelle op naar 100 druppels en hielden we dit een tijd vol. Hier loosde ik ook erg veel parasieten, weliswaar in combinatie met klysma’s. Parasieten zijn echter slim en passen zich aan wanneer het een routine wordt. Dus na 1 maand besloot ik te stoppen met het turpentine protocol en over te stappen op MMS (Miracle Mineral Solution). Dit bleek een goede zet met betrekking tot het lozen van wormen. Helaas werd ik er misselijk van, dus heb het innemen van MMS anderhalve maand volgehouden. Genoeg om een heel leger aan parasieten te lozen.

Conclusie

Persoonlijk vond ik het turpentine protocol een stuk prettiger dan het eerste protocol dat we geprobeerd hebben. Hierbij hoef je niet kruiden te kauwen om 2 uur ’s nachts uit bed te komen én nog fijner geen 60 ml casterolie te drinken. Het is dus minder invasief. Persoonlijk vond ik het fijner om de turpentine 2 uur voordat ik ging slapen in te nemen en dan voordat ik ging slapen de actieve kool. Dan heb je geen last van het feit dat je zo lang moet wachten om te eten, wat je wel hebt wanneer je het in de ochtend inneemt.
Bij het turpentine protocol loosde ik ook echt bakken met parasieten. Wil je zeker weten of het echt parasieten zijn en geen onverteerde stukjes eten, dan is het carnivoordieet wel het verstandigst om te eten. Ik dacht namelijk wel eens parasieten te zien wanneer het in werkelijk onverteerde aspergedraden, uitjes of kokossnippers waren.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.