Oreos zwart maken

Oreos zwart maken

december 15, 2022 1 Door Rick

De Oreo koekjes zullen het spits afbijten voor de eerste domderdag edit. Dit zullen korte stukjes zijn over verschillende dingen die zo bizar zijn dat we ze wel moeten delen. Deze keer dus over en nieuw schandaaltje binnen de voedingswereld. Namelijk de berichten over Oreo koekjes.

Oreo Koek Schandaal Ammoniak Reizende Strijdster

Blijkbaar is ammoniak een prima spulletje om Oreo koekjes zwart te maken. En dan niet figuurlijk zwart maken zoals ik graag doe door te zeggen dat zowel de granen, zadenoliën, als de zoetstoffen erin ongezond zijn, maar letterlijk zwart maken. Het befaamde zwarte koekjes van Oreo dankt zijn kleur blijkbaar aan ammoniak. En de overheid wist dit, zo staat er in de berichtgeving. Maar ja, als je anno 2022 nog steeds denkt dat de overheid het beste met je (gezondheid) voorheeft… Ach dan kan zo’n toxisch koekje er ook nog wel bij.

De hype rondom Oreo koekjes heb ik overigens nooit begrepen. Nu dit naar buiten komt ben ik wel benieuwd of mensen ze toch laten liggen en wat ze nog in huis hebben deponeren op de plek waar ze horen; de prullenbak. Ik verwacht van niet. We consumeren naar hartenlust toxines, al dan niet op aanraden van misantropen zoals Het Voedingscentrum, wat nauw samenwerkt met de staat. Het beetje ammoniak in Oreo koekjes is dan misschien niet eens her ergste.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.