Parasieten verwijderen: Het Turpentine Protocol

Parasieten verwijderen: Het Turpentine Protocol

juli 17, 2023 0 Door Rick

Turpentine klinkt natuurlijk heel heftig, en in principe is het ook een heftig middel (zeker als je een parasiet bent). Vandaar dat je dit niet met gigantische hoeveelheden en het gehele jaar door tot je neemt. Het is echt een interventie.
En vergeet vooral niet dat we het over tUrpentine hebben, het natuurproduct, NIET de goedkoper chemische versie die je bij de bouwmarkt per jerrycan haalt.

Reizende Strijdster Veerle Ritstier 86 kiloSuiker

De beste methode is om de turpentine in te nemen met suiker. Inderdaad geen pretje als je juist zo min mogelijk suiker wilt eten zoals op een carnivoordieet…, maar je wilt zoveel mogelijk van die monstertjes lokken. Suiker werkt hierbij nu eenmaal het beste. Het handigste om te gebruiken zijn suikerklontjes. Deze stapel je op om er vervolgens turpentine op te druppelen totdat alle turpentine geabsorbeerd is door suiker. Rick is eigenwijs en neemt het met een lepel suiker. Daarna goed spoelen met water.
De aanbeveling is maximaal een theelepel turpentine, wij gaan tot 100 pipetdruppels.

Opbouwen

Uiteraard begin je niet meteen met een volle theelepel. Bouw dit op! Wij begonnen met 10druppels en werkte langzaam naar de 100 druppels turpentine toe. Bekijk hoe het valt. Als je er niet goed op reageert meteen helemaal stoppen of minder de hoeveelheid druppels die je neemt.

Actieve Kool

Het lastige is alleen dat je wel degelijk klachten kunt krijgen, want stervende parasieten lozen van alles in je darmen. Vandaar dat het aan te raden is om twee uur na innemen van de turpentine actieve kool in te nemen. Dat absorbeert de toxines die vrijkomen. Let op dat je twee uur niet kan eten daarna, omdat de actieve kool de voedingsstoffen anders bindt en je lichaam dus ook niets uit je voedsel dan kan halen. In totaal eet je dus vier uur niet. Het beste is om het op een nuchtere maag te doen, voor optimaal resultaat qua lokken van parasieten. Drink ervoor en tijdens enkel water of nog beter: helemaal niet. Zie het als een mooi moment om te vasten.

Reizende-Strijdster-Klysma(Water) Klysma

Veerle raadt het wel aan om wekelijks dan een klysma te doen, je wilt namelijk die parasieten uit je lijf hebben wanneer ze dood zijn. Dit kan een klysma met enkel water zijn, maar ook eentje met koffie of water waar kruiden in hebben gezeten (zoals in protocol 1). Zorg er wel voor dat het gedestilleerd water is wat je gebruikt. Het water moet 42 graden zijn voordat je het in de zak gooit, zodat het rond de 40-42 graden is wanneer het in je darmen komt. Sommige mensen vinden dit te hoog en prefereren 39 graden, dit vond ik persoonlijk een te lage temperatuur. Hier kreeg ik kramp van. Probeer het water 5 minuten in je darmen te houden, masseer je buik en doe oefeningen om het water je darmen schoon te laten maken.

Het Protocol

Week 1

In de eerste week neem je de turpentine 4 dagen achter elkaar. Het fijnste is in de ochtend op een nuchtere maag. In deze week begin je bij bijvoorbeeld 20 druppels, en na 2 uur neem je 2 capsules actieve kool. Je mag 2 uur nadat je de actieve kool hebt ingenomen weer eten. Wanneer de 20 druppels prima aanvoelen kun je ze gaan opvoeren tot 100 druppels. Ik deed er persoonlijk 25 druppels per dag bij, maar je moet zelf aanvoelen hoe snel je hierin kunt opbouwen.

Week 2 en de rest van de weken

In de tweede week (en eventueel weken erna) neem je 2 dagen achter elkaar turpentine. De aanbeveling is om het protocol te doen totdat je genoeg resultaat ziet. Dat is wat vaag, dus ik zou aanraden om niet langer dan vijf weken in totaal door te gaan. Dan is het weer tijd om over te stappen op een ander protocol, mocht je nog meer parasieten willen lozen.

Weetje van de Week Parasieten in Insecten Reizende StrijdsterSlimme Parasieten

Op een gegeven moment werkt het protocol steeds minder goed omdat parasieten zich goed aanpassen. Het zijn nogal sluwe stinkerdjes die zich aanpassen op jouw oorlogsvoering. Zorg daarom ook dat je niet telkens dezelfde dagen achter elkaar uitkiest na de eerste week (dus niet elke week maandag en dinsdag). Vandaar dat het advies is om diverse protocollen in te zetten, dat helpt ook om de verschillende soorten beter uit te roeien. De verschillende protocollen die we geprobeerd hebben en andere parasiet gerelateerde onderwerpen zijn hier te vinden.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.