Reizende Strijdster Coaching 

Reizende Strijdster Coaching 

juli 25, 2022 3 Door Veerle

Tijdens mijn eigen missie om af te vallen en om van mijn depressie af te komen, heb ik veel onderzoek gedaan naar voeding en beweging. Dit was onderdeel van een grotere missie die begon in 2018 om in z’n algemeenheid gezonder te leven. Hiervoor heb ik naar veel lezingen geluisterd en boeken gelezen van verschillende experts in hun vakgebied. Daarnaast heb ik van heel veel mensen hun persoonlijke verhaal gehoord over hoe ze door het weer herintroduceren van vlees een positief effect op hun lichaam en geest hadden. En belangrijker nog, dit laatste ervaarde ik zelf ook!

Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoorDeze bevindingen wilde ik graag delen, dus ben ik hier ook blogs over gaan schrijven. In 2019 besloot ik tevens me via MeatRX te laten certificeren als Carnivoor Coach. Hierna heb ik ook mijn certificaat Vasten Coach gehaald. Sinds 2019 kunnen mensen coaching sessies bij mij inboeken en ik coach mensen over heel de wereld via Zoom , maar ik begeleid ook mensen die bij mij huis komen.

Misinformatie

Er wordt veel misinformatie verspreid over voeding. Een van de boosdoeners hier in Nederland is het Voedingscentrum. Dit bedrijf mag wat mij betreft hun slogan wel veranderen in “oneerlijk over eten”. Ik ben bezig een serie blogs te schrijven waarin ik artikelen van het Voedingscentrum één voor één af ga om hun leugens te onthullen. In één blog lukt dat niet, dat zou namelijk eerder een boek worden, zoveel leugens verspreiden ze. Het gaat me aan mijn hart als ik bedenk hoeveel mensen ze voorliegen. Mensen die dus overtuigd zijn dat ze gezond eten. Deze mensen denken dat ze ziekte aan het voorkomen zijn, maar weten niet dat ze zichzelf ziek aan het eten zijn. Het is pure misantropie. Ik hoop met mijn blog toch wat mensen te bereiken en een positieve impact op hun leven te hebben. Ik hou namelijk van mensen en wil ze graag zien floreren.

Ieder lichaam is uniek

Wanneer we spreken over volwassenen is ieder lichaam uniek. Ons lichaam is op een eigen unieke manier verziekt. Niemand eet, beweegt, injecteert, drinkt en denkt precies hetzelfde, dus in dat opzicht is iedere volwassen uniek. Ook moeten we rekening houden met degeneratie over de generaties heen. We krijgen qua dat ook wat mee van onze voorouders. Toch is dat tij uiteindelijk te keren, wanneer we weer natuurlijk gaan leven en daar hoort een natuurlijk dieet bij. Dus om gezonden generaties te creëren moeten we bij onszelf beginnen.

Ondersteunend Coachen

Tekening meisje volg je eigen koersWanneer ik mensen coach kijk ik waar ze vandaan komen en waar ik ze kan ondersteunen. Hoe mensen binnen een korte tijd weer de regie over hun eigen leven terug kunnen krijgen. Bij de één zal dit zijn door mijn persoonlijke ervaring te delen, bij de ander door ze emotioneel bij te staan, weer iemand anders wil graag informatie krijgen en analytisch te werk gaan. We kijken samen naar wat je nodig hebt en waar je behoefte aan hebt. Het gaat om jou in de coaching sessie, ik ben er alleen om jou dat te geven wat je op dat moment nodig hebt.

Mijn missie is om mensen weer een gezonde relatie te laten krijgen met hun lichaam en hun geest helderder te krijgen. De eerste stap is voeding, een goed gevoed mens voelt zich een stuk beter en kan meer aan dan een mens die continue honger aan het lijden is. Mensen met honger stellen zich eerder serviel op. Je hoort meester over je eigen leven te zijn en niet je over te geven aan een instituut, bedrijf, of regering.

Coaching Proces

Coaching gewichtsverlies afvallen afslanken Reizende Strijdster Voeding VoedingsCoachTijdens je proces om leugens over voeding (die je hele leven verteld zijn) in waarheid om te zetten zal je tegen dingen aanlopen. Soms kun je iets wel verstandelijk weten, maar voel je een weerstand doordat je heel je leven het tegenovergesteld hebt gehoord van mensen die je vertrouwde. Coaching kan helpen hier doorheen te breken, stapje voor stapje.

Het kan soms een eenzame weg zijn om te bewandelen. Er zijn weinig mensen die bijvoorbeeld Carnivoor eten. Het kan dus fijn zijn met iemand even te kunnen sparren of te weten dat je niet de enige bent. Wanneer je een gemeenschap zoekt kan ik je ook van harte de Facebookgroep Carnivoor Nederland aanbevelen. Wanneer je persoonlijk begeleid wilt worden, dan kun je uiteraard een sessie bij mij inboeken per mail of via de website.

 


 

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.