Alle Skittles Koeien van de Regenboog

Alle Skittles Koeien van de Regenboog

januari 5, 2023 0 Door Veerle

Voordat je nog gekkere dingen gaat denken dan waar deze Domderdag daadwerkelijk over gaat: nee dit gaat niet over LGBT-en-de-rest koeien. Skittles betekent in deze context echt de suiker met kleurstofbommetjes in alle kleuren van de regenboog.Domderdag - Skittles aan koeien Domderdag krachtvoer Reizende Strijdster grass fed grasgevoerd granen soja regenboog

Het gaat om het voeren van Skittles en andere dingen aan koeien. Toegegeven, het is inmiddels oud nieuws, maar laten we wel wezen: al het nieuws is eigenlijk al oud als je het hoort. En dit is wel echt Domderdag materiaal.

Zoals in het artikel te lezen is kwamen mensen er achter dat koeien de gekste dingen te eten krijgen, onder andere Skittles. Absurd, maar vanuit winstoogmerk eveneens logisch. En als je de grote vleesbedrijven kent, gaat het alleen maar om zoveel mogelijk winst. Vandaar dat de meeste grote jongens al jaren hevig in vleesvervangers investeren. Daar zit nu eenmaal veel meer winstmarge op.

Oh nee, dat is om het klimaat te redden natuurlijk!

Deze arme koeien krijgen deze troep om zo snel mogelijk vet te kweken. Blijkbaar zijn rare dingen als Skittles goedkoper dan het krachtvoer dat normaliter wordt gebruikt. En dat krachtvoer is vaak al onnatuurlijk. Hierin wordt namelijk voornamelijk (86%!) afval in gestopt dat overblijft bij het verwerken van menselijk eten. Dus overblijfselen vanuit de verwerking van soja, granen, en mais.

Domderdag skittles koeien krachtvoer Reizende Strijdster grass fed grasgevoerd granen sojaDat ontkracht meteen het fabeltje dat veganisten constant herhalen als argument tegen vlees eten: “al die monocropvelden zijn er om koeien te voeren”. Nee dus. Hoewel we nu al veel afval eten, zoals bijvoorbeeld plantaardige oliën, dus waarschijnlijk zal dit afval uiteindelijk in andere producten verwerkt worden die voor menselijke consumptie zijn bedoeld. Immers wordt vlees eten dusdanig gedemoniseerd dat het afval vervolgens niet meer aan die koeien kan worden gevoerd. En afvoeren van afval kost geld…

 

Puntje bij paaltje komt het neer dat er inderdaad abnormale dingen gebeuren in de vleesindustrie. Beter gezegd: in elke industrie waar je een beetje onderzoek naar doet. Daarom herhalen we op deze site graag de grijsgedraaide plaat “weet waar je eten vandaan komt”. Koop geen dubieus goedkoop vlees in de supermarkt, maar probeer in ieder geval alles op alles te zetten om dit direct bij een boer te kopen. Liefst fysiek in je eigen buurt, maar anders online.

Laat de Skittles links liggen, ver uit de buurt van je eten.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.


 

Spread the love