Toch best Voedzaam die Suikerlollies

Toch best Voedzaam die Suikerlollies

september 7, 2023 0 Door Veerle

Vind je lezen ook zo vermoeiend? Geen zorgen! Het RIVM en het OnderVoedingscentrum hebben de oplossing voor je! Tatatada!!! Met trots presenteren we je het Nutri-score label, HET label voor mensen die zelfs te moe zijn om naar de ingrediëntenlijst te kijken en blind willen vertrouwen op zelfbenoemde autoriteiten. Ben je toch wel nieuwsgierig aangelegd, dan kun je in mijn blog lezen hoe de Nutri-score tot stand is gekomen en hoe ze hebben moeten sjoemelen met het algoritme om rood vlees van een A label naar een D label te krijgen.

Hierbij licht ik er eentje uit in deze Domderdag. Dit is één artikel uit een reeks, dus ik heb ze hier voor je gebundeld.

Toch best Voedzaam die Suikerlollies Reizdene Strijdster

Suikerlollies

Het blijft toch lachen met die Nutri-Score wanneer je naar verschillende producten kijkt in de supermarkt met dit keurmerk. Neem nu de vrieslollies van de Albert Heijn. Deze zit een treetje hoger met de C score dan een stuk vlees wat slechts een D score behaalde. En zeg nu zelf, een ijsje gemaakt van water, suiker, zuurteregelaar en natuurlijke aroma’s (wat dat ook mag betekenen) is natuurlijk veel voedzamer dan een stuk vlees met dierlijk vet! …in de omgekeerde wereld in ieder geval wel. Hier zijn suikerlollies een verantwoord tussendoortje.

Wat vind jij van de Nutri-Score label? Laat het hieronder achter.


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.