Veganistisch Paardrijden

Veganistisch Paardrijden

september 14, 2023 0 Door Rick

Dus jij dacht dat je alles had gezien? Niet dus!

Veganistisch Paardrijden

Na veganistische vleesvervangers, veganistische schoenen, en veganistische datingsites, hebben we nu gelukkig eindelijk veganistisch paardrijden. Hoe dit is ontstaan—afgezien van een afbrokkelende samenleving die doordrenkt is van mentale instabiliteit—is me niet bekend, maar blijkbaar is dit in een Finland een (soort van) serieus ‘ding’.

Lekker Vrij In De Alpenwei

Veganistisch Paardrijden is op zich een logische ontwikkeling vanuit veganistisch oogpunt, waarop je dieren niet wilt exploiteren. Vandaar dat een (toekomstige ex-)veganist die paard reed, een meisje van 19 jaar, virtueel vernietigd door andere compassievolle veganisten.

Het gaat alleen een beetje mis bij sommige mensen als ze een tegeltje maken waarop staat dat paarden lekker in de vrije natuur moeten rondrennen. We hebben het hier niet over wilde paarden die uit de natuur zijn geplukt en voorzien zijn van een zadel. De reden dat paarden om op te paardrijden bestaan, is dat ze zijn gefokt met precies dit doeleinde. Net als dat veel dieren worden gefokt om te eten. Die worden ook niet ineens vrijgelaten in de wilde natuur zodra je besluit om te stoppen met vlees eten.

Kort Lijntje Met De Schepper

Iemand reageert onder een ellenlang artikel over ethiek dat paarden niet op aarde zijn gezet om op te rijden. Deze opmerking impliceert dat paarden zijn gecreëerd door iemand. Bijzonder, aangezien het overgrote deel van veganisten niet in creatie gelooft. Wellicht dus een uitzondering. Maar goed, wie zegt dat ze door deze mysterieuze op-aarde-plaatser niet op aarde zijn gezet om rond te rijden? Ik ben benieuwd of diegene dat uit De Bron zelf heeft vernomen.

Hoe dan ook hebben we weer iets moois om naar te kijken. Veganistisch Paardrijden vervangt voor mij daarom per direct Curling als favoriete sport! Als enige puntje van kritiek noem ik het gebrek aan twee halve kokosnoten die tegen elkander worden geslagen.

 


Heb je begeleiding nodig met het carnivoordieet of met het vasten?


Reizende-Strijdster-Coach-vasten-en-carnivoor


Heeft mijn informatie je verder op weg geholpen?
Overweeg dan om een (eenmalige) donatie te doen.

Of doneer via je Paypal account naar reizendestrijdster@gmail.com
Kies bij het overmaken voor een vriend, zo ontvang ik de gehele donatie en gaan er geen transactiekosten vanaf.